One Law for All: “Islam-myönteisen vasemmiston politiikka perustuu valheeseen”

looneyleft001Brittiläinen One Law for All on julkaissut äärioikestoa käsittelevän “Enemies, not Allies: The Far-Right(=Vihollisia, ei liittolaisia: Ääri-Oikeisto) tutkimuksensa seuraajaksi vasemmiston kaksinaismoralistista islamofiliaa käsittelevän tutkimuksen “Siding with the Oppressor: The Pro-Islamist Left(=Alistajan myötäilijät: islam-myönteinen Vasemmisto). Tutkimus kyseenalaistaa lukuisia hyvä ihminen™ -agendaa ajavia tahoja, näiden joukossa mm. Stop the War Coalition, Respect Party, Unite Against Fascism, Lontoon entinen suvaitsevaisuusdemagoginen pormestari Ken Livingstone ja etnopopulistisena rabulistina poliittisen uransa luonut George Galloway.

One Law for All toteaa, että monikulttuurisuuden nimissä vasemmisto stereotypioi muslimit, niin maltilliset muslimit™ kuin islamofasistiset ääriryhmittymätkin, yhdeksi homogeeniseksi islam-kokonaisuudeksi. Sen sijaan, että vasemmisto keskittyisi oikeasti edistämään muslimien integroitumista länsimaiseen yhteiskuntaan, he kapuavatkin islamofobia™ ja rasimi -keppihevosiensa selkään ja ratsastavat suu vaahdoten taistoon kohti äärioikeistoksi leimaamiaan tuulimyllyjä vastaan. Islamista puhuttaessa kaikki vasemmiston perinteisesti puolustamat arvot, kuten esim. naisten oikeudet tai homofobian™ arvostelu, lakaistaan kaikessa hiljaisuudessa maton alle.

Erityisiä toruja saavat myös ammattiliitot, jotka eivät ole puuttuneet muslimijärjestöjen islamofasistiseen syrjintään perustuvaan työnantajapolitiikkaan. Brittiläiseen tasa-arvolakiin sitoutuneet muslimijärjestöt syylistyvät työnantajina naisten, seksuaalvähemmistöjen ja muiden uskontokuntien edustajien törkeään syrjintään. Yhtään työnantajana toimivaa muslimijärjestöä ei ole rasisti ja islamofobi™ -syytösten pelossa vielä huomautettu, saati haastettu oikeuteen tasa-arvorikkomuksista.

Tutkimusta tekemässä olleen iranilaisen Maryam Namazien mukaan vasemmiston harjoittama valheen perustalle rakentuva islam-politiikka ei ole pelkästään törkeä rikos niin muslimeja kuin islamin uhrejakin kohtaan, vaan ennen kaikkea petos niitä yhteiskunnallisia arvoja kohtaan joita vasemmisto on kautta historian väittänytt puolustavansa.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s