Suomalaisten somaliperheiden ympärileikkausturismi Somaliaan

kelanpalvelut001Ilta Lehti uutisoi taannoin vantaalaismiehestä, joka sytytti sisarensa ja tämän suurperheen asunnon tuleen. Välineinä hänellä oli matkassa pari mehukattikanisterillista bensiiniä ja puntti Lidlistä ostettuja tulitikkuja. Oikeasti kyseinen vantaalaismies olikin vantaalaista lähiökulttuuria rikastuttava somalialainen monitaito-osaaja, joka oli uskonnollisista näkemyseroista johtuen repinyt kaftaaninsa klitorisamputoidulle sosiaalikatastrofisiskolleen. Huomattavaa tässä oli se, että mies oli menettänyt tyttärensä huoltajuuden ja tytär vietti paljon aikaa tätinsä kanssa. Mies oli huolissaan siitä, että täti aikoo viedä tyttären Somaliaan ympärileikattavaksi!!! IL:n puusilmäinen kesätoimittaja hukuttaa tämän ISON lööpin arvoisen uutisen peräkappaleen takavirkkeen sivulauseeseen tajuamatta kyseenalaistaa vantaalaisten sossuhyysärien komptenessia. Hehän veivät tytön isältä joka halusi suojata häntä islamin barbaarisilta lieveilmiöitä ja antoivat tämän roikuskella perheympäristössä joka suunnittelee hänen lähettämistä Somaliaan ympärileikattavaksi.

Muutaman vuoden takainen Ylioppilaslehti kertoo, että vuonna 2009 Helsingin koululaisista opiskeli Suomea vieraana kielenä n. 5000 maahanmuuttajataustaista lasta. Lukuvuoden aikana 123 heistä kirjattiin “ulkomaille muuttaneeksi”, joista 92 oli kadonnut ilman syytä!!!

Niin Ihmisoikeusliitto kuin lukuisat somalitaustaiset sosiaalityötekijätkin vahvistavat, että somalityttöjä on lähetetty takaisin kotikonnuilleen ympärileikattavaksi aina siitä asti, kun 1990 -luvun alkupuolella luhistuva Neuvostoliitto tyhjensi humanitaarisen huussinsa luoteisrajansa yli ja somalien ensimmäinen exodus Moskovasta Helsinkiin alkoi. Tätä seuranneet DNA-testittömät perheenyhdistämisohjelmat ja lukuisat ankkurilapset rikastuttivat suomalaista somalikantaa entisestään. Koska Suomalainen lainsäädäntö ei kunnioita somalikulttuuria tarpeeksi salliakseen heidän islamilais-barbaarisen kansanpernteensä viillellä tyttöjensä sukupuolielimiä, syntyi Suomen somaliperheille akuutti tarve Somaliaa kohti suuntautuvalle ympärileikkausturismille.

Mutta ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Kulttuurituottajana ja nuorisotyöntekijänä toimiva somalialainen Abdi Addis ylistää Ylioppilaslehdessä maamiestensä lähettämistä kulttuurikylpyyn takaisin isiensä maille. Hän kertoo kavereistaan, jotka Suomessa ollessaan joivat ja rötöstelivät, mutta vietettyään vähän aikaa luonnollisessa habitaatissaan “he ovat tulleet takaisin fiksumpina”. Abdi kertoo silmät loistaen täysi-ikäisestä huumeongelmaisesta tuttavastaan, joka “lähetettiin vanhempien kotimaahan ikään kuin vieroitushoitoon”. Neljä vuotta Somaliassa asunut tuttava on tällä hetkellä kuivilla ja perheellinen.”Kun hän tuli takaisin, hän oli kuin eri ihminen”.

Jos somaleilla on näin vaikeaa Suomessa ja heiltä evätään täällä oikeus harjoittaa rikasta kulttuuriperinnettään, kuten esim. tyttöjen sukupuolielinten silvontaa, niin on kiistaton rikos somalialaisuutta kohtaan, että Kela riistää heidät luonnollisesta habitaatistaan ja kuittaa suomalaisen veronmaksajan piikkiin paluumatkan takaisin Itäkeskuksen ankeaan arkeen.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s