Somalialaisen lapsiraiskaajan uhri: “tanskalainen oikeuslaitos on huono vitsi”

ahmedomarmohamed001Somalialaisella Ahmed Omar Mohamedilla on aihetta hymyillä. Istuttuaan reilun vuoden 10 -vuotiaan tanskalaistytön väkivaltaisesta raiskauksesta saamastaan kuuden vuoden rangaistuksesta, päätti tanskalainen oikeusistuin vapauttaa hänet ja vielä kaupanpäälle kumosi vankeusragaistuksen hännille alunperin asetetun karkoituspäätöksen. Ahmed Omar Mohamed on oikeuden puheenjohtajan mukaan “integroitunut hyvin tanskalaiseen yhteiskuntaan” ja siksi ei ole hänen etunsa mukaista pitää tätä Tanskassa lukuisiin seksuaalirikkoksiin syylistynyttä kansainvälistä monitaito-osaajaa kiven sisällä, saati palauttaa takaisin luonnolliseen habitaattiinsa Somaliaan.

Ahmed Omar Muhamed ei ole ihan kuka tahansa somalitaustainen “tavallinen tanskalaisnuori”. Raiskauksen ja väkivallan alkeita hän kävi opiskelemassa synnyinseuduillaan Somaliassa ja osallistui siellä Supon ja YLE:n mukaan Suomessakin aktiivia rekrytointitoimintaa harjoittavan Al Shabaabin lähetystyöleirille, jossa koraanin puhtaimpien oppien ohella opetellaan myös vääräuskoisia ja juutalaisia vastaan sovellettavia käytännön terroristitaitoja.

Marraskuussa 2011 Ahmed Omar Muhamed otti veitsellä uhaten 10 ja 9 -vuotiaat tanskalaistytöt vangeikseen gastrupilaisella leikkikentällä Tanskassa. 9 -vuotias pikkutyttö onnistui karkaamaan kaappaajaltaan tämän raiskatessa hänen 10 -vuotiaan ystävättärensä.

Ahmed Omar Muhamedin aiempi uhri, tapahtumahetkellä 17 -vuotias tanskalaisneito ei voi käsittää, että häntä kulttuurisesti rikastuttanut somalirikollinen voi päästä näin vähällä vankilasta ja että hänen karkoituspäätöksensä kumottiin. Hänen mukaansa Ahmed Omar Muhamedin tapaus tekee tanskalaisesta oikeuslaitoksesta huonon vitsin.

Asiasta uutisoineen tanskalaisen BT:n teettämän tutkimuksen mukaan jopa 98% lukijoista toivoo tämän skandinaavista kulttuuria rikastuttavan kultamunan välitöntä palauttamista takaisin sinne mistä on tullutkin.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s