Syyrian konfliktin toinen puoli, “Obaman kaltaiset idiootit todellisia sotarikollisia”

fazassadvladimir001Saksalainen laatulehti Frankfurter Algemeine Zeitung on julkaissut Syyrian presidentti Assadin haastattelun, joka avaa varsin kriittisen perspektiivin Syyrian konfliktin todelliseen tilaan. Meikäläisen puupäämedian pellepopulistisen linjan mukaan tämä arabimaailman ehkä viimeinen aidosti edistyksellinen johtajahan on  hirveä diktaattori jonka mediamme “kapinallisiksi” kutsuvat islamofasistiset terroristit yrittävät syöstä vallasta.

Assad arvostelee jyrkästi, että “länsimaiden linja juosta arabikevään perässä on katastrofi” ja kuinka “kapinallisia” aseistavat “EU ja Obaman kaltaiset idiootit ovat osallisia tuhansien kristittyjen- ja alawiittisiviilien murhiin”. Assad varoittaa myös, että islamilainen terrorismi saattaa Syyrian konfliktien myötä levitä koko Eurooppaan.

Tähän asti Syyria on ollut (Israelia lukuunottamatta) ehkä ainoa Lähi-Idän aidosti sekulaarinen maa jossa sekä juutalaiset että kristityt ovat voineet harjoittaa uskontoaan rauhassa ja tasa-arvoisina muslimien rinnalla. Tämän Assadin hallinnon alla vallineen rauhan ja tasa-arvon pölhöpopulistinen EU ja B. Hussein Obaman johtama USA pyrkivät nyt tuhoamaan tukemalla islaomofasistisia kapinallisia. Mediamme beesaa vanavedessä uskottelemalla, että kaikki tapahtuu ihmisoikeuksien ja vapauden nimissä… Just joo…

Tuntuu siltä, että ainoa eurooppalainen johtaja joka oikeasti ymmärtää Syyrian tilannetta on itänaapurimme Vladimir Putin, joka on jyrkästi varoittanut muuta maailmaa sekaantumasta Syyrian konfliktiin tukemalla islamofasistisia kapinallisia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s