Ruotsi, islamilaisten jengiraiskaajien luvattu maa

ruotsalainenraiskausepidemia

Ruotsin oikeusistuin on tuominnut 15 -vuotiaan ruotsalaistytön raiskanneen muslimijengin menettämään seuraavat sossulta kuittaamansa karkkirahat ja antanut vielä kaupanpäälle pikkuisen yhteiskuntapalvelua. Yhteiskuntapalveluksensa nämä ruotsalaista kulttuuria rikastuttavat koraanikuuliaiset kultamunat voivat kuitata esim. harjanvarteen nojailulla.

Raiskaus tapahtui Tukholmassa viime maaliskuussa. 15-17 vuotiaista musliminuorista koostuvan joukkion jäsenet kimpparaiskasivat uhrinsa vuoron perään, yhden heistä jakaessa jonossa vuoroaan odottaville uskonveljilleen kondoomeja.

Siitä huolimatta, että yleinen syyttäjä vaati kulttuuria rikastuttaville jengiraiskauksen kansainvälisille monitaito-osaajille kovempaa rangaistusta, katsoi oikeusistuin karkkirahojen panttaamisen ja muutaman päivän harjanvarteen nojailun riittäväksi rangaistukseksi. Oikeuden puheenjohtajan oikeuskäsityksen mukaan ruotsalaista raiskaustilastoa rikastuttaneet alaikäiset muslimipojat olivat jo kärsineet tarpeeksi, sillä julmat ja häikäilemättömät islamofobit™ olivat törkeästi julkaisseet heidän kuviaan ja henkilötietoja netissä ja siten aiheuttanut heille huomattavia henkisiä kärsimyksiä.

YK on jo pitkään listannut Ruotsin naisten ihmisoikusien edelläkävijäksi. Valitettavasti ruotsalaisiin naisten oikeuksiin ei lukeudu oikeus olla tulematta kulttuuria rikastuttavien maahanmuuttajamuslimien raiskaamaksi.

Oman oikeuskäsitykseni mukaan muslimimaahanmuuton aiheuttamaan raiskausepidemiaan löytyy vain yksi ratkaisu.

Advertisements

3 comments

  1. Tuomiokertomus: 1371201686677.pdf

    Tekijöitä tuomittiin kuusi: 1 turkkilainen, 4 ruotsalaista ja yksi suomalainen.

    Turkkilaisen etunimi on Mehmet, ruotsalaispojat ovat Akrem, Jibril, Allaeddin ja Bashir ja suomalaismiehen etunimi on Mohamed. Luultavasti päätekijä, kuten Husbyssä.

    Yhdyskuntapalvelua tuli 130-150 tuntia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s