OECD: mamut maksavat ruotsalaisille veronmaksajille yli 10 kertaa enemmän per nenä kuin kantaruotsalaiset sosiaalipummit

ruotsalainen dilemaRuotsin Bravda aka Dagens Nyheter valehtelee lukijoilleen, että Ruotsin valtio nettoaa maahanmuutosta enemmän, mitä joutuu siitä maksamaan. Dagens Nyheterin mukaan maahanmuutto on hyvää bisnestä Ruotsille. Juttu on hurjassa ristiriidassa OECD:n tekemän tutkimuksen kanssa, joka kylmän faktapohjaisesti osoittaa maahanmuuton olevan mahdoton kansantaloudellinen rasite ja erityisesti Ruotsi lienee maahanmuuttopolitiikkaa harjoittavien maiden suurin häviäjä.

OECD:n mukaan Ruotsin koko bruttokansantuotteesta menee 0,57% mamujen hyysäämiseen. Todellinen luku on kuitenkin moninkertainen, sillä yhtälössä ei ole huomioitu maahanmuuttopolitiikan räikeitä lieveilmiöitä, kuten esim. lapasesta keulineita sosiaalimenoja ja räjähdysmäisesti akumuloituneen rikostilaston aiheuttamia kriminaalihyysäämisen astronomisia lisäkustannuksia.

On myös tärkeää tiedostaa, että OECD ei ole tutkimuksessaan eritellyt maahanmuuttajia heidän kulttuurisen ja koulutustasoisen taustansa mukaan. Täten esim. koulutetut kreikkalaiset kristityt ja työtä pelkäämättömät ahkerat suomalaiset maahanmuuttajat on arvosteltu samassa padassa tunnetusti työtävieroksuvia kulttuureja edustavien mamujen ja integraatiokyvyttömien klitorisamputoitujen muslimitaustaisten sosiaalikatastrofien kanssa.

Koska OECD kiistattomasti osoittaa hyysättävien mamujen maksavan ruotsin valtionkassalle yli 10 kertaa enemmän kuin kotileipoiset sosiaalipummit, voi yllämainittuihin faktoihin vedoten todeta, että erityisesti muslimitaustaisia kulttuureja rikastuttavien kultamunien kohdalla näiden tilastollistojen kaunistellut kustannukset akumuloituvat käsittämättömiin stratosfääreihin.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s