HS valehtelee maahanmuuton todellisista kustannuksista

hesariapina002Mitä ruotsalaiset riemuidiootit edeltä, sitä Hesarin puusilmäiset erkkonatsit pylly edellä perästä. Ei ole juurikaan kulunut aikaa siitä, kun Dagens Nyheter julkaisi tilastoja häikäilemättömästi väärentävän etnopopulistisen sepustuksensa siitä, kuinka todellisuudessa yli 10 kertaa kotileipoisia sossupummeja kalliimmat mamut ovat kansantaloudellinen rikkaus, niin Hesarin copy/paste -journalistisimpanssit käyvät asiaan kiinni kuin sika limppuun. Samaa OECD -tutkimusta vääristellen erkkonatsit apinoivat vastaavia valheita suomalaisen maahanmuutopolitiikan hedelmistä.

Erkkonatsit sumuttavat häikäilemättömästi lukijoitaan väittämällä, että “toisin kuin monet luulevat, maahanmuuttajat tuovat Suomen julkiselle sektorille enemmän rahaa kuin siltä vievät”. Kesätoimittajan virkaa täyttävä räpeltäjä ei, kuten ei Dagens Nyheterkään, huomioi alkuunkaan maahanmuuton lieveilmiöiden aiheuttamia kustannuksia eikä vaivaudu sen kummemmin erittelemään moninaisesta etnisestä diversiteetistä koostuvaa maahanmuuttajakirjoa kulttuuritaustaisiin sektoreihin. Esim. leväperäisen maahanmuuttopolitiikan myötä räjähdysmäisesti kasvaneiden riksotilastojen -aina puskaraiskauksista huumeiden salakuljetukseen ja ihmiskauppaan- aiheuttamia miljarditason kokonaislisäkustannuksia ei OECD:n tutkimuksessa huomioida alkuunkaan. Hesarilogiikalla Itä-Helsinkiin sijoitettu integraatiokyvytön klitorisamputoitu sosiaalikatastrofi tai työtä vieroksuva viidesti päivässä mekkaan pyllistelevä lukutaidoton kahdin pureskelija ovat kansantaloudellisesti katsottuna ihan samalla viivalla kuin esim. Nokian Stephen Ellop. Tilastoja vääristellään näppärästi noteeraamalla työperäinen korkeasti koulutettujen erikoisosaajien maahanmuutto tasavertaiseksi leväperäistä sosiaalipolitiikkaa hyväksi käyttävän pakolaistursmin keanssa.

Hesarin puusilmäinen kesätoimittaja seuraa sokeasti Dagens Nyheterin rapapöksyreportterin mallia siteeraamalla OECD:n julkaisemasta tutkimuksesta vain niitä kohtia, jotka parhaiten palvelevat hänen populistista tarkoitusperäänsä. Siksipä tämä sensaatioseppä on tehnyt parhaansa hussuttaakseen tutkimuksen sivulla 175 julkaistun taulukon 3.A1.3 pimentoon, jossa todistetaan yhden kulttuuriamme rikastuttavan maahanmuuttajan maksavan suomalaisille veronmaksajille 4.4 kertaa enemmän kuin vastaava kotileiponen sosiaalipummimme.

Advertisements

6 comments

  1. Taitaa nuo “tulot” kertyä vain tulonsiirroista julkiselle sektorille, pelkkää sumutusta koko homma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s