Saudi-Arabia: Uskonpoliisi tekee ratsian homppelihäihin

saudiheivaritKuluneella viikolla Saudi-Arabian uskonpoliisi (joka ylläpitää allahin tahtoa mm. siten, että tulipalon sattuessa naisia ei päästetä pakenemaan palavasta talosta jos heillä ei ole rättiä päässä, homppelit pannaan itsensä profeetaksi julistaneen lapsirakastajan oppien mukaisesti hengiltä, raiskauksen uhriksi joutuneet naiset kivitetään aviorikkojina jne.) teki ratsian sateenkaarihäihin. Ählämiläinen uutisporttaali Emirates247 kertoo rikosuutispalstallaan, että parikymppisten saudihomostelijoiden joukko oli kokoontunut viettämään paikallisen homppelipariskunnan epävirallista hääjuhlaa. Osa joukosta oli pukeutunut naisiksi ja he jorasivat syntisen disco-musiikin tahdissa kun saudiarabialaisen uskonvakaamutta valvovan gestapon partajaakot pistivät poikapippalon pillit pussiin ja homostelijat häkkiin. Osan heivareista onnisti hipsiä käpälämäkeen, mutta heidät on onneksi etsintäkuulutettu ja saudien uskonpoliisin kamelipartiot haravoivat parhaillaan hiekkadyynejä saattaakseen nämä islamilaisen oikeuskäistyksen mukaan kuolemaantuomitut kriminaalit kaulakiikkuun.

Meidän seksuaalivähemmistöpopulistisilla ja suvaitsevaisuushumalaisilla pölvästeillä riittää kyllä ilmaa keuhkoissa huohottaa siitä, että kuinka homofobista™ on kyseenalaistaa naisen ja miehen välisen liiton siunaukseksi pyhitetty avioliitto samaa sukupuolta edustavilta pervoilta, mutta islamofasistisen homofobian™ kauhistelu onkin sitten teema josta ei saa puhua. Mitä ilmeisimmin musulmaanisen suvaitsemattomuuden ja seksuaalivähemmistöihinkin kohdistettujen ihmisoikeusloukkauksien kritisointi tulkittaisiin rasismin ja suvaitsemattomuuden manifestiksi. Voiko esim. Seta:n selkärangattomia rypäleenpuristelijoita ottaa enää tosissaan? Heillä riittää energiaa kauhistella pölhöpopulistisen median ja suvaitsevaisuusfasististen pellejen mustamaalaamaa rasismia ja syrjintää vasustavaa ihmisoikeusjärjestöä, mutta tällaisen tilanteen edessä löytyykin munakupeista vain pelkkää tuhkaa.

Emirates247: Man-to-man wedding party raided in Saudi

Advertisements

3 comments

  1. Jos ? SETA ottaa kantaa muiden maiden kuten Venäjän homolakeihin niin johdonmukaista olisi myös tuomita islamistisissa maissa tapahtuva suoranainen homojen vainoaminen. Tietysti voi aina yrittää puolustatutua silläettä emme tienneet koska valtamediat eivät kerro tällaisista tapauksista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s