YK:n Muslimimaat yksimielisiä, UNHCR:n säädökset naisten oikeuksista islamin vastaisia

unhcr suututtaa musulmaanejaKuwaitilainen uutistoimisto KUNA kertoo, että YK:n islamilaiset jäsenmaat ovat yhtä mieltä siitä, että YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n laatimat naisten oikeuksia määrittelevät säännöt ovat islamin vastaisia. Muslimimaiden edustajat ovat erityisen kimpaantuneita siitä, että UNHCR julkenee solvata islamia tuomitsemalla naisiin kohdistuvan väkivallan. Muslimimaiden mielestä YK:n tulisi osoittaa suvaitsevaisuutta kunnioittamalla jäsenmaidensa lainsäädäntöä ja siksi kaikki YK:n esittämät säädökset ja lausunnot pitää laatia islamofasistisen sharian mukaiseksi.

Rauhan ja oikeudenmukaisuuden uskonnoksi brändätyn islamin edustajat ovat parrat väpättäen repineet kaftaaninsa UNHCR:n julistaessa, että “naisilla on oikeus päättää omasta seksielämästään ja ehkäisystä eikä siihen saa vaikkuttaa painostuksella tai väkivallalla”. Samaan hinkuyskäiseen hengenvetoon on manattu pykälää jossa todetaan, että “avioliitossa tapahtunut raiskaus tulee käsitellä oikeusistuimen edessä”. Mutta ei siinä kaikki, erityisen loukkaavaksi allahille alistuneet partajaakot manasivat sen, että UNHCR tuomitsi jyrkästi islamilaisen käytännön jossa avioliiton ulkopuolisen raiskauksen uhriksi joutunut nainen voi välttyä sharian mukaiselta kuolemantuomiolta vain menemällä naimisiin raiskaajansa kanssa!!!

YK kehoitti jäsenmaitaan myös kiinnitämään erityistä huomiota siihen, että naisia kohdeltaisiin tasa-arvoisina työpaikoilla ja muussakin sosiaalisessa elmässä ja että heidän ihmisoikutensa ja asemansa tunnustettaisiin tasavertaiseksi miesten rinnalla. Lisäksi tulisi vielä varmistua siitä, että naiset voivat harjoittaa aktiivia roolia yhteiskunnallisissa päätöstentekoprosesseissa.

UNCHR:n Baltian ja Pohjoismaiden aluetoimiston turhanpäiväiset sukanpyörittäjät eivät ole hyvien ihmisten™ taholta satelevien rasisti ja islamofobi™ -syytösten pelossa kommentoineet asiaa ja toivovat, että se lakaistaisiin kaikessa hiljaisuudessa maton alle. Länsimainen media kunnioittaa tätä toivomusta julistamalla uutispimennon jutun ylle.

KUNA: Islamic States frown on islam-opposing paragraphs of UNHCR violence against women resolution

Advertisements

3 comments

  1. Ihan noin henkilökohtaisesti olis kiva saada noita Sharia lakeja edes vähän tänne,muija meinaa olla niskan päällä–leikki sikseen,tulossa on ja hallitukset ei näe mitään,kuule mitään eikä tiedä mitään,liekö edes lukutaitoisia–

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s