YLE: Poliisiammattikorkeakoulu harkitsee suomalaisten poliisikokelaiden syrjintää, lisää mamuja maijoihin!

reinikainen ja mamupollaritPost-taistolaisessa krapulassaan rypevät YLE:n mediasuojatyöpaikkapölvästit kertovat, että tinanappikaartiin toivotaan lisää maahaanmuuttajia ja siksi poliisiammattikorkeakoulussa harkitaan suomalaisten poliisikokelaiden syrjintää. Poliisiammattikorkeakoulun koulutusjohtaja Petri Alkiora perustelee tätä tasa-arvoa halventavaa suvaitseivausuushumalaista aivopierua mm. sillä, että kielikynnys koetaan mamuyhteisössä ehkä liian haasteelliseksi. Siinä missä suomalaiselta Matilta tai Håkanilta on tähän mennessä edellytetty sujuvaa suomen tai ruotsin taitamista, saattaa tulevaisuudessa ympärileikatulle Fazulille tai klitorisamputoidulle Fatimalle aueta konstaapelin uraputki kun “ossa vaanta vaha hoonosoomi ja me menna nyt tonne kammari ja ma nautta sulle mun nokian nuoriso-ohjaaja”. Allahuakbarit yms. äwäbäläbät saattavat siis pian kepittää perinteisen suvivirren tässäkin opinahjossa.

Polliisiksi haikailevien mamujen määrää kerrotaan rajoittavan myös mamujen ennakkoluulot poliisin ammattia kohtaan. Aikaisemmat kokemukset ja kohtaamiset virkavallan kanssa kun ovat usein olleet enemmän kurinpidollisia kuin positiivisesti rakenteellisia. Kuperkeikka kriminaalista lain ja oikeuden valvojaksi on mitä ilmeisimmin hyvin haasteellinen, jos ei jopa mahdoton. Tästä hyvästä polliisit kertovat lisänneensä yhteistyötä mamujärjestöjen kanssa. Toiminnan tehokkuudesta ei kuitenkaan ole esitetty minkäänlaista tulosta alleviivaa tilastotietoa. Erityisesti muslimitaustaisten mamujen kansainvälinen monitaito-osaaminen komeilee näistä yrityksistä huolimatta edelleen esim. puskaraiskaustilastojen ja Siwa-ryöstöjen kiistattomassa kärkipäässä.

On hienoa, että Suomi on tasa-arvoinen maa! Ikävää tässä on se, että suvaitsevaisuushumalaiset etnopopulistit pyrkivät väen vängällä vääntämään vähäpätöisistä vätyksistä vähän toisia tasa-arvoisempia.

Advertisements

One comment

  1. Poliisiksi pääsee jos on hyvämaineinen ja nuhteeton Suomen kansalainen, valtaosalla mamuista ei näistä toteudu kun kansalaisuus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s