Kinkkuvoikkarin mutustelu metrossa islamilaisen raivonpurkauksen motivaattorina

angry muslimsRanskalainen lehti Le Parisien kertoo, että kaksi uhrilleen ventovierasta muslimia pahoinpitelivät nuoren ranskalaismiehen, koska tämä loukkasi heidän uskontoaan syömällä kinkkuvoikkaria metroasemalla. Islamin sanansaattajat löivät uhriaan monta kertaa ja ilmoittivat, että olivat muslimeina syvästi loukkaantuneita siitä, että tämä julkeni mutustella kinkkuvoikkariaan heidän silmiensä edessä. Koraanikuuliaiset tekijät pakenivat paikalta heti miehekkäästi kimppaturpaanvetona toteutetun mielenilmaisunsa jälkeen.

Tässä on taas yksi esimerkki siitä, kuinka Eurooppa on allahin tahdosta kovaa vauhtia muuttumassa paikaksi, jossa kantaväestö ei enää uskalla harjoittaa perinteistä elämäntyyliään ilman, että pelkäisi loukkaavansa kulttuuriamme rikastuttavia muslumaaneja. Tällä kertaa uhrilla oli onnea onnettomuudessa, sillä allahiin vihan sankarilliset toimeenpanijat käyttivät (toisin kuin taannoin Lontoossa lihakirveiden ja veitsien sijaan) vain nyrkkejään.

Advertisements

3 comments

  1. en löydä kyseistä artikkelia lehden sivuilta. voisitko ystävällisesti linkittää varsinaisen alkuperäisen artikkelin. kukkahattutätit painostaa. kiitos 🙂

  2. Tämänlatuisten ongelmien ennaltaehkäisemiseksi Suomen vaakunaeläin leijona pitäisi korvata ajoissa sialla ja valistaa manmuja siitä että jouluna palvotaan sikaa suomalaisten pyhänä toteemieläimenä. Myös sika liikenne esteitä kilpikonnien rinnalle kaivattaisiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s