Die WELT: EU menettää viimeisen hiki-pinkonsa

EUn hikipinkopelletSaksalainen laatulehti Die WELT uutisoi, että eurokriisin ansiosta EU on menettänyt viimeisen “mallioppilaansa“; Suomen. Tähän asti Suomi on ollut EU:n ainoa maa joka on onnistunut ylläpitämään AAA -luottoluokituksen, mutta kiitos Jyrki Kataisen ja hänen imbesillihallituksensa vetämän tyystiin euroforisen ja todellisuudesta vieraantunen pölvästipolitiikan, joudutaan Suomen luottoluokitusta laskemaan. KIITOS JYRKI!!!

Die WELT kirjoittaa:

“Finnland, das mehreren südeuropäischen Nachbarn finanziell aus der Patsche geholfen hat, leidet nun selbst unter der Euro-Krise.”

“Suomi, joka on auttanut useampia eteläeurooppalaisia maita talousahdingosta, kärsii nyt itse Euro-kriisistä.”

Sanomattakin selvää on, että kotimainen media ei juurikaan tästä puhu, sillä muutoin päätoimittajaa uhkaisi se surullisen kuuluisa “vihainen kirje” useamman ministeriön taholta. Kansainvälinen lehdistö ei kuitenkaan Kataisen, Stubben ja Urpilaisen vihalla pelottelusta juurikaan hätkähdä, joten he eivät ole sitoutuneinta noudattamaan aina neuvosto-ajoilta juurensa juontavaa suomalaista media-omertaa.

Die WELT kertoo, että Suomen Pankista on ilmoitettu Suomen bruttokansantuotteen laskeneen 0,8%. Kuka tahansa voi järkeillä, että tämä jo sellaisenaan hälyttävä luku on oikeasti huomattavasti suurempi, sillä Kataisen hallitus on onnistunut hetkeksi tekohengittämään tilastoja nostamalla veroja. Veronkiristyskorttia ei kuitenkaan voi pelata loputtomiin, sillä Die WELT tietää kertoa, että suomalainen vienti on Kataisen pöljäilypolitiikan ansiosta romahtanut ja kansalaisilla on huomattavasti vähemmän rahaa kuluttaa elämiseen.

On lohduttavaa tietää, että syvenevästä kriisistä huolimatta Suomen ongelmaan löytyy vielä ratkaisu.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s