Saudi-Arabian kyseenalainen työvoimapula

allahin tahdon toteutusSaudi-Arabia, tuo maa jota kohti toista miljardia maailman muslimia kumartavat viidesti päivässä kohdistaessaan anuksensa kohti allahin tavasta, kärsii työvoimapulasta. Allahin tahdosta Saudi-Arabia on vääntänyt sharia-lain mukaan toimitettujen mestausten määrän nupit kaakkoon ja nyt ei tahdo riittää tarpeeksi pyöveleitä. Tällä hetkellä virantoimituksessa istuvat allahin verisen tahdon täytäntöönpanijat joutuvat tekemään ylityötunteja katkoessaan homojen, kristittyjen, islamin arvoja kyseenalaistavien, raamattua salaa lukevien, juutalaisia fanittavien, aviorikkojiksi julistettujen (naisten), raiskattujen naisten yms. hirveiden kriminaalien kauloja.

Jos olet kovaa vauhtia syrjäytyvä nuori (-mies) etkä ole vielä löytänyt sinulle sopivaa uraputkea, haluat mielenkiintoisen työn jossa pääset tappamaan paljon ihmisiä ja asustamaan maassa jossa aurinko paistaa, moniavioisuus on sallittua (miehille) ja niin pedofilia kuin vaimon pieksäntäkin ovat osa miehen lakisääteisiä perusoikeuksia, niin voit tiedustella lisää Saudi-Arabian suurlähetystöstä. Työpaikka on luonnollisestikin avoin vain muslimimiehille, eikä siten täytä länsimaista tasa-arvokäistystä. Jos et ole vielä muslimi, niin ei hätää, silppuamalla pippeliä ja lukemalla pari laillahailallahia tämäkin paikka vapautuu sinulle haettavaksi ja bonukseksi heitetään vielä 72 mantelisilmäistä ja pyöreäpovista neitsyttä, joiden neitsyyden allah suuressa viisaudessaan uusii jokaisen lemmenyön jälkeen. Tämän bonuksen voit tosin kuitata vasta tuon puoleisessa.

Foxnews ja Vatican insider kertovat asiasta lisää.

Advertisements

3 comments

  1. Natseille varmaan ihanne paikka työllistyä, ne lienee myös usein syrjäytyneitä ja jakavat yhteisen inhon mm. juutalaisia kohtaan.

    1. Gonzojournalismin raja fiktion ja faktan välillä on häilyvä, joskin rakenteeltaan tyystiin totuuden mukainen. Olet oikeassa sen suhteen, että esim. aviorikkojiksi tuomittuja naisia -monet näistä siis oikeasti raiskattuja- harvemmin mestataan, heidäthän pikemminkin kivitetään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s