Onnittelut Ollille ja Suomen Sisulle!

oliiimmosensisuPotkaisen tämän viikon käyntiin nostamalla Borsalinoani Suomen Sisulle ja erityisesti onnittelemalla sen uunituoretta puheenjohtajaa; kansanedustaja Olli Immosta. Kuluneet vuodet enimmäkseen telakalla ollut Suomen Sisu Ry tarvitsee Immosen kaltaista pelotonta prinssiä herättämään sen Ruususen unesta. Immosella on edessään tärkeä tehtävä palauttaa suomalaisille heiltä riistetty oikeus terveeseen kansalliseen itsetuntoon.

Erityisesti viherpiiperöt ja vasemmistofasisitit ovat etnopopulistisessa multikultimokutushuumassaan lobanneet erittäin tehokkaasti terveen kansallisen itsetunnon henkisen kriminalisoinnin puollesta. Tähän samaiseen rikokseen ovat syylistyneet myös kokkareet sekä aatettaan selkään puukottaneet ja duunarit pettäneet city-demarit. Näiden selkärangattomien myötäkauhistelijoiden ja islamofiilisten pölvästien ansioista on edesvastuuttoman maahanmuuttopolitiikan kriitikot ja EU-hulluttelun arvostelijat leimattu natseiksi ja islamkriittisiä tekijöitä syytetään sosialistirabulistisessa huumassa henkisesti labiileiksi, paranoideiksi ja rasisteiksi.

Hommafoorum on myös kantanut kortensa kekoon monikultturismin puolesta taantumalla poliittisesti korrektiksi selkääntaputtelijoiden ringiksi, jonka suurin saavutus tuntuu olevan sellaisten kirjoittelijoiden pois potkiminen harvenevista riveistään, joiden tyyli on joko liian osuvaa tai ei vain sovi yhteen ylläpidon lääkityksen kanssa. Sama kohtalo on käynyt myös muille antijihadistisille tahoille, on taivuttu poliittisen uhkailun alla ja annettu poliittisen korrektiuden saada kahden kouran tukeva ote perhekalleuksista. Antijihadismin ja järkevän maahanmuuttokritiikin kohtalo on enää muutaman yksittäisen pelotteluun alistumattoman kirjoittelijan varassa, mainittakoot heistä allekirjoittaneen lisäksi vaikka Jussi Halla-Aho, James Hirvisaari, Junes Lokka ja Anu Palosaari.

Ollilla on edessään iso urakka saada suomalainen kansallinen ylpeys saneerattua uudelleen salonkikelpoiseksi. Tähänastisilla saavutuksillaan PeruSujen kansanedustajana hän on todistanut suoraselkäisyytensä ja kykeneväisyytensä täyttämään tämän tehtävän. Toivotan Ollille onnea, siunausta ja menestystä uusien haasteiden edessä.

Hochachtungsvoll,
James Gonzo
11. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Düsseldorf, Saksa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s