Gonzon testissä: Tiukka Jutta

tiukkatanttaSosiaalidemokraattinen narsismi on vähintään yhtä rajatonta kuin Jyrki Kataisen lojaalittomuus suomalaisia veronmaksajia kohtaan. Urpolaisen Jutta, tuo Euroopan blondein ja isotissisin valtiovarainministeri, intoutui kehumaan itseään eduskunnassa oikein isolla kädellä. Jutta esitti avoimesti fantasiaansa siitä, että hänet tunnetaan euroopassa “täti tiukkana“. Kehtaan väittää, että tunnen Eurooppaa syvällisemmin kuin valtiovarainministerimme ja hänen tsumbaveikkonsa; vesselit Stubbido & Käteinen yhteenlaskettuna. En ole koskaan törmännyt tällaiseen terminologiaan Euroopan turuilla. Pikemminkin “täti törppö” olisi osuvampi synonyymi.

On siis oikeutettua olettaa, että ao. liikanimi on Brysselin sijaan syntynyt Siltasaarenkadulla, ja on tyystiin demarien omien peeärrärabulistien huonoa fantasiaa. Toisekseen on mietittävä asiaa myös fysiikan lakien mukaisesti, Jutta ei voi olla tiukka koska joka ikinen helleeni veronkiertäjä ja portugalilainen hidalgo ja espnjalainen pankkitukien puliveivaaja on niin usein ja niin tunteella höylännyt ja kupannut Juttaa, että sisään voi peruuttaa EU -standardit täyttävä Scania täysperävaunuineen ja vaikka ovet olisivat ammollaan auki, eivät silti kaapisi kamanoita.

Tässä tapauksessa voidaan todeta että ainoa tiukka mitä Jutta on tehnyt on tiukka pyllistys ja sen jälkeen kassan kautta takaisin Suomeen Arkadianmäelle satutuntia juontamaan.

Risuja:

  • Tiukkuuden väljyys
  • Suuria ajokilometrejä ja huollon puutetta
  • Ajon aikana kuuluvaa kitinää
  • Ajotuntuman puutetta

Ruusuja:

  • Uskomattoman helppo kusetettavuus
  • Pätevä pyllistys
  • Etupuskurit
  • Verkkosukat

Hochachtungsvoll,
James Gonzo
Kansainvälisenä naisten päivänä 8. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Düsseldorf, Saksa

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s