Kuubalainen ratkaisu raiskausepidemiaan

parentaladvisoyEnnen kun käyn itse teemaan käsiksi, pyydään kaikkia (niin henkisesti kuin fyysisestikin) alaikäisiä, liian helposti pahastuvia, islamofiilejä myötäkauhistelioita, hyviä ihmisiä™, poliittisesti ylikorrekteja pellejä, sekä folio- että kukkahattufasisteja ja heikkohermoisia huuhaaheeboja lopettamaan lukemisen tähän paikkaan ja siirtymään tälle sivulle.

On hiljaisuuteen hyssytelty tosiasia, että islamin lisääntyminen on vaikuttanut räjähdymäisesti länsimaisiin raiskaustilastoihin. Toki länsimaisella karbaasilla riittä testosteronia raiskaamiseen siinä missä kellä tahansa allahuakbaria vääntävällä ympärileikatulla kulttuurinrikastuttajallakin, mutta raiskaustilastoissa kanta-asukkien suhteellinen määrä allahin omiin verrattuna on selkeässä ja kasvavassa paitsiossa.

On myös kiistaton tosiasia, että oikeuslaitoksemme on tyystiin kykenemätön hallitsemaan ja rankaisemaan seksuaalirikollisia. Usein rikoksen urhi unohdetaan ja tekijälle riittää myötäpaapojia, säälin jakajia ja halia tyrkyttäviä ymmärtäjiä. Hyvänä esimerkkinä taannoinen Malminkartanon tapaus, jossa raiskauskulttuuriammekin rikastuttaneille Osman Mohamedille ja Burhan Abdidek Yusufille perustettiin jopa facebookin faniryhmiä ja heidän uhriltaan, 15 -vuotiaalta kantasuomalaiselta koulutytöltä, tilattiin kilvan “suuhoitoa”.

Jotta seksuaalirikolliset saataisiin oikeasti ojennettua, tulisi heitä rankaista heidän tekonsa mittaisella rangaistuksella.

Tästäpä aloin muistelemaan kun takavuosina istuin erittäin hyvän ystäväni el Gordo:n kanssa Kuubassa legendaarisessa la Floridita baarissa. Ihailimme karibialaista horisonttia ja siemailimme Hemmingwayn hengessä aivan ainutkertaisia Mojitoja… Rakkaan ystäväni rakas puoliso, puoliksi kuubalainen rouva, oli juuri poistunut traagisesti keskuudestamme ja ajatuksemme harhailivat. Koetimme kipeästi löytää keskusteluteemoja jotka veisivät ajatuksemme pois rakkaan ihmisen tuonopuoleiseen poistumiseen aiheuttamasta sielullisesta tuskasta.

Neljännen Mojitomme jälkeen el Gordo tilasi meille uuden kierroksen ja sytytti sikarin samalla kun baarimestari Amos kantoi uudet Mojitot pöytäämme. “Tämä on Mojito-Royale“, el Gordo murahti miettellisesti ja kohotti sekä katseensa, että lasinsa kohti tummenevaa iltataivasta. “Mojito-Royale?” kysyin. “Tästä eteenpäin vain Mojito-Royalea ystävälleni ja rakkaan vaimoni muistolle”, hän totesi ja kohotti lasinsa tummenevaa iltataivasta. “Resepti on periaatteessa sama kuin normi-mojitossa, mutta soda-veden sijaan käytetään shampanjaa”. El Gordo silmäili minua tovin mietteliäästi ja lisäsi: “sisilialaisia juuriasi kunnioittaakseni pyysin Amosta käyttämään Proseccoa ranskalaisen kuplivan sijaan”.

Tutkailtuaan hetken mietteelisen näköisenä Cohiba Loncerosinsa synnyttämää samettisen sinertävää Karibian tummaan iltahämärään katoavaa savupilveä el Gordo käänyti puoleeni ja sanoi: “James, ystäväni… Olen keksinyt ratkaisun muslimitaustaisen maahanmuuton aiheuttamaan raiskausepidemiaan”. Tilanne oli hyvin absurdi; el Gordo oli juuri menettänyt rakkaan puolisonsa joka oli hänelle kaikki kaikessa ja olimme tulleet la Floriditaan viettämään intiimiä muistotilaisuutta ja hän alkoi puhua euroopalaisen muslimimaahanmuuton aiheuttaman raiskausepidemian ratkaisusta (tässä välissä pitää selvittää lukijalle, että el Gordo on Universitat de Barcelona:ssa akateemisen uransa aloittanut kriminologiaan erikositunut sosiologi).

Ratkaisu on yksinkertainen. Jotta raiskaaja ymmärtää tekemänsä rikoksen todellisen vakavuuden, tulee hänet saattaa tilanteeseen jossa hän joutuu kokeman sen saman kauhun mitä hänen suorittamansa raiskauksen uhrikin on joutunut kokemaan. Kyse ei siis ole mistään hammurabilaisesta rangaistuksesta, vaan yksinkertaisesti pedagogisesta toimenpiteestä jossa tekijä asetetaan kokemaan omakohtaisesti ne samat kauhut joita hänen uhrinsa on joutunut tämän toimesta kärsimään.

el Gordon menetelmä on pelottavan yksinkertainen: raiskaukseen syylistyneen musulumaanin takapuoli paljastetaan ja hänet sidotaan nelinkontin keskelle häkkiä siten, että hän ei kykene liikumaan ja hänen anaalialueensa on avoimena koko maailmalle. Hänen anukseensa sivellään kiimaisen emakko-sian vaginanesteitä. Seuraavaksi otetaan kiimainen karju-sika jolle annetaan testosteronia ja viagraa sisältävä ruiske. Karju suljetaan samaan häkkiin. Jos raiskaaja on toiminut yksin, riittää yksi kiimainen karju-sika, mikäli raiskaaja on ollut jäsenenä muslimijengin tekemässä joukkoraiskauksessa, käytetään yhtä monta kiimaista karjua kuin raiskaajajengissä on ollut osallisia… Jotta koko muslimimaailmalle tulee selväksi, että sivistyneessä länsimaailmassa ei ole suvaittavaa raiskata naisia jotka käyttävät huivin sijaan minihametta, tulee harkita esim. Youtube -kanavan avaamista, jossa jokainen rangaistustoimenpide esitetään koko maailmalle.

Tasavertaisuuden nimessä tulisi samaa menetelmää harkita käytettäväksi myös ei-muslimitaustaisiin raiskaajiin…

Metsä vastatkoon niin kuin siihen huutaa.

James Gonzo
7. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Helsinki, Suomi

Advertisements

4 comments

  1. Tuossahan on ideaa! En usko siitä huolimattakaan tuon hyvän idean toteutuvan Suomessa koska oikeuslaitos ei saa jakaa kostoa vaan rangaistuksia joiden kärsimisellä yksilön pitäisi sovittaa rikolliset tekonsa. Toinen asia onkin sitten se, antaako suomalainen oikeuslaitos todellisia ja uskottavia rangaistuksia vaiko päänsilityksiä rikollisille? Kannelmäen raiskaajille on tänään ensimmäinen päivä jälleen ns vapaana miehenä kohti uusia seikkailuja.

  2. Olisihan se hienoa saada raiskaaja kokemaan itse aiheuttamansa kärsimys. Tästä olen täysin samaa mieltä. Mutta kuka tämän toteuttaisi? Tuli meinaan vaan tuossa mieleen, että itse en ehkä saisi nukuttua öisin, jos joka kuukausi sitoisin miehiä kiinni häkkeihin ja raiskauttaisin niitä isoilla eläimillä kuvaten koko jutun videolle levitystä varten. Jos löydätte jonkun hoitamaan tuon rankaisemisen ilman, että rankaisija kieroutuu kierommaksi kuin rangaistavat, siitä vaan.

    (Tämä ei ole mikään provo, vaan ihan oikeasti mietin asiaa tuosta vinkkelistä, mutta haluten silti tekoa vastaavaa rangaistusta ihan jokaiselle raiskaajalle. Kiinnostaa muiden kanta tähän.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s