Gonzon homostelujutut osa 1

Homostelu on uuden avioliittolakikommervenkin myötä nostettu taas tapetille ja tällä kertaa oikein isolla H:lla. Minua ei kiinosta pätkän vertaa, että miten aikuiset ihmiset katsovat parhaakseen tuottaa toisilleen mielihyvää ja kuka pökkii ketä, kuinka ja minne. Kannanpa tässä kuitenkin oman korteni homokeskustelun kekoon töräyttämällä joukkopahastumiskutsun kaikille hyville ihmisille… Julkaisen siis kokoelman hetkellisiä tuokioita, kokemuksia, kohtauksia ja mietteitä niistä hetkistä, kun olen ollut tavalla tai toisella kosketuksissa seksuaalivähemmistöpopulistien tai umpihomojen homppelien kanssa.

OSA 1: Miksi äänestin Pekkaa?

pekkajarouvaKoska omaan myös Suomen passin ja kannan huolta rakkaan isänmaani tulevaisuudesta, olen ottanut tavakseni lunastaa kansalaisvelvollisuuteni harjoittamalla äänioikeuttani. Viimekertaisessa presidentivaalissa toivoin salaa Paavo Lipposen voittavan, mutta Pekka Haavisto oli minulle kuitenkin kiistattoman ehdoton valinta. Ja miksikö Pekka? No tietenkin siksi, koska Pekka on homo… ja koska Pekka olisi tuonut tullessaan taatusti keskustelua herättävän ensimmäisen rouvan jonka kansainvälistä media-arvoa on mahdotonta mitata… Äänestämällä Pekkaa todistin myös suvaitsevaisuuteni niin itselleni, kuin niille kaikille ahdasmielisille pikkusieluille, jotka rohkenevat syyttää minua homofobiasta (kaiken muun pahan ohella).

En ole ihan varma siitä kuinka sanahirviö homofobia tulisi ymmärtää, joten olen vetänyt hätiköidyn johtopäätöksen, että sillä tarkoitetaan patologiseksi leimattua irrationaalista pelkotilaa kiihoittua homoseksistä.

Tällä majesteetillisellä argumentilla voidaan siis julistaa järjestäen kaikki seksuaalivähemmistöpopulismin arvostelijat kaappihomoiksi ja siksi heidän esittämänsä argumentit saa nollattua ennen kuin niitä ollaan edes kokonaisvaltaisuudessaan esitetty… Tätä samaa fobia –työkalua suvaitsevaiset hyvät ihmiset käyttävät pyrkiessään vaientamaan islam-kriitikkoja islamofobia-korttia heiluttelemalla jolloin heistä tehdään kaiken muun pahan ohella myös rasisteja. Irrationaalisinta tässä ei ole pelko, vaan se logiikka jolla oletettu rasisti tuomitaan rasistiksi… tämä on kuitenkin ihan toinen teema, joten en piehtaroi sen kanssa tämän kummemmin, vaan palaan takaisin asiaan:

Miksi äänestin Pekkaa? Siksi, koska Pekka edustaa niitä vihreitä arvoja jotka ovat lähellä sydäntäni; suvaitse, kunnioita, hyväksy, arvosta luontoa, syö luomua ja lähiruokaa, pure aina joskus itua ja ole hyvä ihminen.

Mutta ajatellaanpa minkälaisen merkin homppelipressamme Pekka ja ensimmäinen rouvamme Antonio olisivat välittäneet maailmalle? Pekka olisi ollut suomalaisen suvaitsevaisuuden ultimaattinen manifesti johon hänen seksuaalivähemmistöpopulistinen edeltäjänsä ei edes hauraimmissa unelmissaan olisi yltänyt!!! Olisi ollut myös mielenkiintoista nähdä, että riittääkö Pekalla vaseliinia arvostella hengenheimolaisiaan kaulakiikkuun ripustavia aidosti homofobisia rauhanuskonnon sydänmaita? Riemulla ei olisi ollut rajaa, kun esim. homostelijoita jojottavan Iranin suurelähettiläs olisi joutunut kättelemään Pekkaa ja Antoniota itseänisyyspäivän vastaanotolla.

Mutta jos ihan rehellisiä ollaan, niin äänestin Pekkaa siksi, koska vain Pekassa olisi ollut miestä lunastaa Suomen menetetty kunnia takaisin! Pekka olisi pessyt Suomen kasvot siitä häpeästä mitä kaksi Haloskan kautta Suomelle aiheuttivat ja Pekka olisi vaihtanut Haloskan aloittaman huonon vitsin hulvattomaan parodiaan.

Pekka! Pyydän sinua asettumaan seuraavissa presidentinvaaleissa taas ehdokkaaksi. Saat kunniasanani siitä, että kaiken muun pyllyilyn ohella tulet takuuvarmasti saamaan ääneni!!!

Kuis käsi käy,
James Gonzo
6. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Tallinna, Viro

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s