Loukkaako lastensuojelulakimme muslimien uskonrauhaa?

muslimimorsiot01Lastensuojelulakimme on olemassa siksi, että jälkipolviemme oikeus turvalliseen lapsuuteen taataan (ainakin periaatteessa). Yleismaailmallisella tasolla tutkailtuna suomalainen lastensuojelutoiminta edustaa maailman kärkipäätä. Tästä todistuksena mm. se, että lukuisien maiden lastensuojelulainsäädäntöreformistit käyttävät lastensuojelukäytäntöjämme esimerkkinä. Suomi voi olla erityisen ylpeä siitä, että lakimme suojelevat lapsiemme seksuaalista koskemattomuutta ja tämän suhteen oikeuslaitoksemme toimii verrattain hyvin.

Korkein oikeus on 8.6.2012 tekemällään päätöksellä R2010/1101 todennut, että on uskonrauhan rikkomus kutsua islamia pedofiiliuskonnoksi. Tämä siitä huolimatta, että islamin keksinyt itsensä profeetaksi julistanut lapsirakastaja harjoitti seksiä 9-vuotiaan pikkutytön kanssa, muslimit pitävät ao. karbaasia historian täydellisimpänä ihmisenä josta jokaisen tulisi ottaa esimerkkiä  ja moniavioiset lapsiavioliitot joissa morsianta huomattavasti vanhemmat aikuiset miehet naivat pikkutyttöjä on yleinen käytäntö islamilaisessa maailmassa. Kaikesta tästä huolimatta tietää KKO kuitenkin sanoa, että islam ei ole pedofiiliuskonto ja kuka niin väittää, syylistyy  rikoslain 17 luvun 10 §:n nojalla uskonrauhan rikkomiseen ja kaupanpäälle vetää vielä sukset ristiin samaisen lain 11 luvun 10 § kanssa.

Olkoonkin, että kunnioitan lainsäädäntöä ja oikeuslaitoksen päätöksiä, omaan kuitenkin ristiriitaisia tunteita tämän päätöksen suhteen ja olenkin pähkäillyt mm. seuraavaa:

 1. Länsimaisen oikeuskäsityksemme mukaan aikuinen mies joka alistaa 9-vuotiaan tytön sukupuoliyhdyntään on pedofiili ja hänet tulee rikosoikeudellisesti tuomita. Niin koraanin kuin islamin perimätiedonkin mukaan itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton 54-vuotias lapsirakastaja makasi (HUOM! en käyttänyt sanaa “raiskasi“) 9-vuotiaan Aysha -tyttösen, jonka oli ottanut haaremiinsa tämän ollessa kuuden vanha. Islamilainen perimätieto selkeästi kertoo, miten Aysha leikki nukella “porfeetan” (rauha ja allahin siunaus hänen sielulleen jne.) maatessa hänet ensimmäistä kertaa. KKO ei siis katso rikoslakimme mukaan pedofiiliseksiaktiksi määriteltyä pedofiilistä aktia pedofiliaksi jos sen toimeenpanijana on itsensä islamin profeetaksi julistanut mahdollisesti jopa itseäni fiktiivisempi henkilö!!! Ko. seksiaktiin viitaten ao. lapsirakastajasta puhuminen pedofiilinä on KKO:n päätöksellä “uskonrauhan rikkomista”, vaikkakin pedofiiliviitteissä siteerataan “uskonnon” omia “pyhiä” kirjoituksia.
 2. Muslimeille koraani on 1:1 muuttamaton jumalan sana ja siihen kajoaminen ja sen muuttaminen on kuolemanrangaistuksella rangaistava teko. KKO on päätöksellään kumonnut koraanin sisältöä eikä yksikään musulumaani ole nostanut siitä hyvästä älämölöä. Miksi ihmeessä??? Käytännössähän KKO on itse syylistynyt mitä vakavimpaan uskonrauhan rikkomukseen kajoamalla islamin “pyhiin” teksteihin ja islamilaisen lainsäädännön ja oikeuskäsityksen mukaan KKO-instituutiona ansaitsee tulla mestatuksi.

Mutta ei siinä kaikki!!! Koska KKO ei katso islamin nimessä harjoitettua länsimaisen oikeuskäsityksen mukaan pedofiliaksi määriteltyä lapsen sukupuoliseen koskemattomuuteen kajoamista pedofiliaksi, niin miksi kukkahattutätimme ja hyperaktiiviset suvakkivajakkimme eivät lobbaa islamilaisen lapsiavioliiton puolesta? Ovathan he homosteluavioliittohihhuloinnillaan jo kiistattomasti osoittaneet, että avioliitto ei ole heille aikuisen naisen ja miehen välinen pyhä instituutio, vaan pelkkä lihallinen liitto. Käytännössähän KKO on päätöksellään todennut islamilaisen lapsirakkauden yhteydessä harjoitetun pedofiiliseksin ei-pedofiiliseksiksi ja sen arvostelun pedofiliana rikolliseksi toiminnaksi ja erityisesti rikoslainsäädännöllisesti rangaistavaksi.

Tähän kaikkeen vedoten katson suomalaisen lastensuojelulainsäädännön olevan islamin vastaista ja siten nassujen ja rassujen ja punaniskaisten maastohousuihin pukeutuvien menninkäisten islamofobista™ beeässää! Suvaitsevaisuuden nimessä vaadin asian välitöntä oikaisua!!! Kiistää akuiselta muslimimieheltä oikeus kajota seksuaalisesti kouralliseen lapsirmorsioita on vähintään yhtä häpeämätöntä kuin kieltää häneltä oikeus harjoittaa uskonvapauttaan tähtäämällä viidesti päivässä anuksensa kohti allahin taivasta.

Hej på dig,
James Gonzo
5. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Porvoo/Borgå, Suomi/Finland

Advertisements

4 comments

 1. On hyvä muistaa, että uskonnon keksaissut vaha setä ei vain “täyttänyt avioliittoa” Ayshan kanssa tyttörievun täytettyä yhdeksän vuotta. Hän kun rakasti lasta jo kuusivuotiaasta saakka “reisitellen” pikkuipanaa kolme vuotta ennen varsinaiseen tälläystä. Tämä käy selville sedän itsensä sulla kertomana vanhimmista ja luotetuimmista Haditheista.
  Kun lestasetät tälläävät pikkutyttöä, joutuvat he (joskus) leivättömän pöydän ääreen. Kun taas muslimisetä rakastaa tyttölasta, seuraa hän vain virheettömän ihmisen antamaa velvoittavaa esimerkkiä.

  Lainsäätäjämme ja nyt KKO on siunaunnut ja arvovallallaan suojellut tämän asiantilan.
  Allahu absurd!

 2. Anteeksi nyt vain, entäpä YHTEISKUNNAN NORMIT? Sen ajan yhteiskunnassa, 1400 vuotta sitten, se oli täysin normaalia. Muhammedin kaveri sitä paitsi suostutteli hänet menemään naimiisiin Ayshan kanssa. Amerikassakin vielä 120 vuotta sitten. Islam ei hyväksy alle teini-ikäiseen kajoamista ja hän ei ole naimakelpoinen. Köyhät kulttuuritja tyhmät ihmiset mustamaalaavat koko uskonnon.

  1. Olet aivan oikeassa siinä, että yhteiskunnan normit ovat muuttuneet. Siksipä muslimien on korkea aika sovittaa omat yhteikunnalliset norminsa tähän päivään, eikä vaatia paluuta varhaiskeskiaikaisiin käsityksiin ja malleihin. En tiedä mistä mantrasi siitä, että islam ei hyväksyisi teini-ikäisiin kajoamista, on lähtöisin. Profeetaksi itsensä nimennyt lukutaidoton lapsirakastaja makasi islamilaisen perimätiedon mukaan Aysha -lapsivaimonsa kanssa ensikertaa kun tämä oli 9-vuotias, siis reilusti alle teini-ikäinen. Lukuisat islaminoppineet “akateemikot” julistavat, että miehellä on oikeus ottaa lapsivaimoja ja maata heidän kanssaan. Kuluneen vuosisadan merkittävimpiin islamilaisiin johtajiin ja erityisesti vasemmistomme arvostama iranilainen Ayatollah Khomeini kirjoitti asiasta seuraavanlaisesti:

   “A man can marry a girl younger than nine years of age, even if the girl is still a baby being breastfed. A man, however is prohibited from having intercourse with a girl younger than nine, other sexual acts such as foreplay, rubbing, kissing and sodomy is allowed. A man having intercourse with a girl younger than nine years of age has not committed a crime, but only an infraction, if the girl is not permanently damaged. If the girl, however, is permanently damaged, the man must provide for her all her life. But this girl will not count as one of the man’s four permanent wives. He also is not permitted to marry the girl’s sister.”

   Olet varmasti siinäkin oikeassa, että köyhät kulttuurit ja tyhmät ihmiset mustamaalavat koko uskonnoksi luonnehtimasi varhaiskeskiaikaisen fasistisen yhteiskuntajärjestelmän, mutta oletko koskaan ajatellut sellaista mahdollisuutta, että ilman islamia nämä viittamasi kulttuurit eivät olisi niin köyhiä ja tyhmien ihmisten manipuloimia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s