“MUSLIMI TAI GAY, KAIKKI OKEI!” Vai onko?

antipoofterrmuzziesViime kesänä rauhanomainen kansalaisaktivistijärjestö FDL yritti osallistua homppeleiden ja muiden seksuaalivähemmistöpopulistien järjestämälle Tampere pride marssille. FDL oli saanut kutsun järjestäjältä ja järjestön tarkoituksena oli marssia mukana ja tuoda esiin muslimitaustaisten seksuaalivähemmistöjen tai muslimimaissa asuvien seksuaalivähemmistöjen tilaa ja heihin kohdistetut islamilla pyhitetyt ihmisoikeusloukkaukset. Tarkoitus ei siis ollut jakaa pamfletteja tai pitää tulikivinkatkuisia ”islamofoobisia” palopuheita vaan olla osa tätä tapahtumaa muiden mukana. FDL ei nähnyt tarpeelliseksi tuoda asioita esiin itse marssilla, koska FDL oli puhunut seksuaalivähemmistöjen tilanteesta jo monesti aiemminkin ja kirjoittelua oli laajasti seurattu.

Tapahtuman alkaessa äärivasemmistolaiset fasistit kuitenkin blokkasivat FDL:n osallistumisen marssille, käyttäen myös heille tyypillistä väkivaltaa joka on yleisimmillään rauhanobjektien heittelemistä ja turvan repimistä turvallisen etäisyyden päästä. Ohjeita toimintaan jakeli takavasemmalta ja kaukana eturivistönsä takana tunnettu äärivasemmistolainen politrukki Taneli Koivuklapi. Tampere pride siis järjestettiin ja marssittiin ilman FDL:n osallistumista ja muslimitaustaisten sekä muslimimaissa asuvien seksuaalivähemmistöjen tila unohdettiin tyylikkäästi iloiseen homosteluun ja seksuaalivähemmistöpopulismissa rypemiseen keskittyen. Äärivasemmisto tietysti juhli tätä suurena natseja vastaan tehtynä riemuvoittona, minäpäs muunakaan.

Nyt muslimien homofobiaa on tuonut julki -yllätys, yllätys- HS joka kertoo vapaasta elämänasenteestaan tunnetun Amsterdamin tilanteesta. Hollanti on vapaamielinen ja seksuaalivähemmistöt hyväksyvä valtio, Abu Hannankin mielestä paratiisi ja paikka missä ei rasismia ole, hassiksen pössäyttely on salonkikelpoista ja kukaan ei pane pahakseen kun pojat leikkivät keskenään peppuleikkejä. Vai paneeko? Nyt ei saa unohtaa, että Hollanti on samalla myös yksi Euroopan nopeimmin islamisoituvista maista ja sen mukaisesti myös islamilaiset lait ja koraanin määräykset hiipivät pikkuhiljaa ottamaan kuristusotettaan historian ehkä vapaamielisimmistä ja suvaitsevaisimmasta yhteiskunnasta. Hyvänä esimerkkinä tästä Amsterdam, missä marokkolaistaustaiset islamilaisen lähetystyön tekijät systemaattisesti pahoinpitelevät seksuaalivähemmistöjä koraanin vihapuhekäskyjen mukaisesti. FDL yritti herättää keskustelua islamilaisesta homofobiasta ja seksuaalivähemmistöihin kohdistuvista agressioista Tampere pridessä, mutta vasemmistofasistit haluavat lakaista tämän totuuden maton alle. Kysymys kuuluu MIKSI?

Amsterdamin tapahtumat ovat kiistaton osoitus siitä, että on vain ajan kysymys koska Suomen islamisaatio on saavuttanut pisteen, jossa homppelimme eivät uskaltaudu kaduille ja transutkin alistetaan burkhaan… Ja ajatella, että Suomessa huohotetaan jostain kaima Hirvisaaren homoliittokommenteista. O tempora, o mores!

Hej på dig,
James Gonzo
3. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Porvoo/Borgå, Suomi/Finland

Advertisements

4 comments

  1. Ko.Tape Polttopuu on laillisuudenvastaisuuden ikoni omissa kommunistipiireissään.Kuinka vitussa ihminen voi ilmoittaa olevansa marxisti,ja toimia samalla politiikassa?No tietenkin sananvapauden,mielipiteenvapauden ja ilmaisunvapauden takia.Itse kysymys on se ,miksi mainitut vapaudet ja oikeudet ovat Suomessa,jossa perustuslaki ne takaa kaikille,kovin yksipuolisia.

  2. Persu vastaavissa puuhissa kun Koivuklapi, olisi tuomiota tullut jo sen verran pitkälti ettei tarvitsisi kesälomia suunnitella.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s