Mediamme vaikenee: Muslimiterroristit targetoivat suomalaisia kidnapattavaksi

dominikneubauer01Itävaltalainen die Krone -sanomalehti kertoo, että Jemenissä suomalaisten hyvien ihmisten kanssa kidnapttu Itävaltalainen Dominik tuli kaapattua sattumalta, koska oli väärässä paikassa väärään aikaan. Tai pikemminkin hän oli väärässä seurassa, sillä kidnappauksen varsinainen kohde oli hänen suomalainen opiskelijakaverinsa Ari vaimoineen. Arilla itsellään ei mitä ilmeisimmin ole puhtaat jauhot pussissa, sillä die Krone kertoo hänen olleen hyvin soluttautunut paikalliseen skeneen ja julkaisseen Jemenissä kirjoittamiaan tekstejä joiden sisältöä die Krone luonnehti “kyseenalaiseksi”.

Die Krone uutisoi selkeästi, että Jemeniin arabiankieltä terroristikytköksistään tunnettuun kouluun opiskelemaan mennyt Dominik oli lyöttäytynyt suomalaisen opiskelijakaverinsa seuraan, koska tällä oli mittava paikallistuntemus ja paljon kontakteja paikallisiin. Itse kidnappaus ei tapahtunut aavikolla hiekkadyynin takana, vaan keskellä päivää ja aivan pääkaupungin sydämessä!!!

Mikäli die Krone on oikeassa ja muslimiterroristit ovat todellakin alkaneet tietoisesti kohdistaa suomalaisia kidnappauksiensa kohteeksi, on kyseessä erittäin vakava asia!!! Tästä huolimatta ulkoministeriömme ei ole katsonut tarpeelliseksi varoittaa kansalaisiamme matkustamasta islamilaisiin maihin. 

Sekä Dominik että Ari opiskelivat kumpainenkin arabiaa arvostetussa CALES -koulussa, jonka alumni-yhteyksien joukosta löytyy mm. “kalsaripomittajana” historian lehdille jäänyt Umar Farouk Abdulmutallab ja muita hänen kaltaisia islamilaisen lähetystyön sankareita. Itseasiassa CALES on die Kronen mukaan tunnettu juuri islamofiilien ja islamofasismin kanssa sympatiseeraavien muslimikäännynnäisten yms. hyvien ihmisten kohtaamispaikkana.

Kansainvälinen lehdistö on myös kummastellut Suomen ulkominsteriön selkeästi tehotonta tapaa hallita kidnappauskriisiä. On hämmästyttävää, että ulkoministerimme ja ulkomaankauppamnisterimme, kumpainenkin pahan asteen islamofiilejä joista ensimmäinen mm. kunnostautunut Arabikansojen ystävyysseuran pääagitaattorina, hallitsevat suhteitaan arabitahoihin näin amatöörimäisesti ryssien.

Minua huolettaa kovasti myös se tapa, miten selkärangaton mediamme käsittelee tätä tapausta. Koko juttu on lakaistu tyystiin maton alle eikä sitä saa nostaa sen kummemmin lööppeihin. Ulkoministeriöstä on mitä ilmeisimmin peloteltu post-taistolaisessa krapulassa rypeviä uutispäällikköjä sillä surullisen kuuluisalla “vihaisella kirjeellä” jota ministeriöillä on tapana lähettää niille julkaisuille jotka rikkovat suomalaista journalismia jo vuosikymmeniä manipuloinutta itsensensuurin omertaa.

Hej på dig,
James Gonzo
2. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Porvoo/Borgå, Suomi/Finland

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s