Virkavalta kyllästynyt äärivasemmiston kahnauksiin

reinikainenjateinitDan Koivulaakson Kymenlaaksolaiset kätyrit ilmoittivat Jyväskylän tapahtuman jälkimainingeissa tahtotilansa beesata Dan & Co:n mediasukseen vanavedessä. Tästä hyvästä oli tarkoitus pitää ihka oma kirjaesittelytilaisuus jossa ylistettäisiin em. vasemmistonuorten post-puberteettisia angsteja sisältävää hengenluomusta. Tilaisuuteen kutsuttiin mm. Perussuomalaisten Juho Eerola ja muita sikäläisiä PS poliitikkoja pälättämään pentujen potaskasta.

Paikallinen konstaapeli, tai siis opressiivisen kapitalistisen systeemin sikaorjanatsikapo, kuten virkavaltaa on tapana kutsua kansainvälistä sosialismia tunnustavan nuorison piireissä, on suuressa viisaudessaan päättänyt, että tilaisuutta ei voida järjestää koska järjestäjät eivät kykene täyttämään viranomaisten vaatimuksia tilaisuuden turvallisuuden takaamiseksi. Sen lisäksi että tälläkertaa järjestäjien olisi hommattava paikalle ne ihan oikeat järjestyksen valvojat, laittomin asein varustautuneiden punakaartilaisten sijaan, on närää herättänyt että vaaditaan pelastussuunnitelma. Pelastussuunnitelma annetaan yleensä silloin, kun tilaisuudessa on esimerkiksi ilotulitteita tai vastaavaa tai tapahtuman luonne aiheuttaa erityistä vaaraa ihmisille. Jyväskylän tapahtumat osoittivat tilaisuuden todellisen luonteen joten vaatimus on oikeutettu.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä että tilaisuus on peruttu koska lainmukainen toiminta ei annakkaan mahdollisuutta väkivaltaiseen provokaatioon toista äärivasemmistolaista (kansallisen sosialismin edustajia) vastaan, vaan tilaisuus latistuisi oikeasti pelkäksi huuhaakirjan esittelyksi vailla media-arvoa.

Tällä kertaa väkivaltaan ja ääriliikkeiden välienselvittelyihin kyllästyneet kansalaiset voivat huokaista helpotuksesta suoraselkäisen viranomaistoiminnan ansiosta. Kiitos siitä valppaalle virkavallallemme.

Jälkiseuraamuksenahan tietysti tiedetään äärivasemmiston suosimalla takku sivustolla olevan avointa yllyttämistä laillista yhteiskuntajärjestystä ja viranomaisia vastaan, toivon että viranomaiset kuitenkin välttyvät lentäviltä kiviltä ja pulloilta puhumattakaan muista rauhanobjekteista mitä anarkomarkot tulevat kylvämään kostoksi natseiksi leimaavansa poliisin niskaan.

Hej på dig,
James Gonzo
1. maaliskuuta, Herran vuonna 2013 – Porvoo/Borgå, Suomi/Finland

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s