Vasemmistofasistisen median demokratiafobia

wasemmistohupia01Vasemmistofasistisen KU:n julkaisema juttu siitä, kuinka punakaartilaisen kenttäoikeuden kansankomisaarin logiikalla määritelty “äärioikeisto” on tappanut 249 ihmistä sitten vuoden 1990 on surkuhupaisaa luettavaa. KU on paraatiesimerkki siitä, kuinka sanavapautta käytetään väärin. Sananvapaus antaa toki kaikille vapauden julkaista mielipiteitään, mutta jonkinlainen paskanvuodatusrajoitus tulisi kuitenkin määrätä, jotta näitä henkisesti vähäosaisia pellejä törkeästi hyväkseen käyttävät agitaattorit saataisiin kuriin.

Vasemmistofasistit, KU siinä heti etukenossa, ovat julistaneet sodan antijihadisteja vastaan. Sotaa käydään vanhojen neuvostofasitisten oppien mukaisesti, eli hyödynnetään ensiksi propagadakoneistoa sumuttamaan tyhmiä massoja jotka sitten käyvät tuumasta toimeen ja siirtävät rähinöinnin palstoilta kaduille. Koska perinteinen porvariston manaaminen ei ole enää tarpeeksi seksikästä ja ihan oikeasti; eihän sitä enää kukaan jaksa edes ottaa tosissaan, ovat seksuaalivähemmistö- ja etnopopulistiset islamofiilit pölvästit keksineet demokratiafobisissa angsteissaan hyökätä demokratiaa ja ihmisyyttä puoltavien tahojen kimppuun. Tässä tapauksessa varsinkin Defence League -liikkeet ovat mitä oivallisin keppihevonen joka antaa orgastista vimmaa jolla käydä kohti uusia taistoja. Tämä on erityisten tärkeää, sillä koko vasemmistofasistinen ideologiahan elää vain ja yksistään vihakuvista ja ilman vihan kohdetta koko vasemmistolainen aate on merkityksetön!

Koska kapitalismin kautta on saavutettu tila jossa yhteiskunnassamme, sen vioista ja ongelmista huolimatta, ihmisillä on kuitenkin perus oikeusturva, kukaan ei kuole nälkään, kaduilla vallitsee näennäinen järjestys ja lääkäriinkin päästään hakemaan aina sairaslomaa kun tuntuu jossain pikkuinen pipi ja katonkin saa päänsä päälle ettei tarvitse hankeen paleltua, ei vasemmistofasistista maailmanparannuspolitiikkaa täten enää tarvita. Siksi uuden vihakohteen löytäminen on vasemmistolle välttämätön elinehto.

KU paasaa kuinka sitten vuoden 1990 jälkeen Euroopassa on kuollut 249 ihmistä äärioikeiston uhreina. Sivulauseessa KU lisää, että jihadismin uhreja samalta aikaa on 263!!! Luvut ovat tyystiin triviaaleja ja hatusta vetäistyjä, mutta katson kuitenkin tarpeelliseksi korjata laskutoimitusta hieman. Jihadismin kuolonuhrien määrää ei voi mitata. 263 on kuitenkin naurettavan pieni summa… 249 mainitusta äärioikeiston uhreista valtaosa on (kansallis-) sosialismin uhreja. Natsit ovat sosialisteja, EIVÄT äärioikeistoa. Sosialismi on aina sosialismia, etuliitteeseen katsomatta! Ainoat oikean eurooppalaisen äärioikeiston uhrit ovat norjalaisen kulttuurimarxismifoobikon ja oikeasti äärioikestolaisen kaistapään A.B. Breivikin murhaamat 77 demarinuorta.

Vasemmiston omat häröilyt ja tuhannet, maailmanlaajuisesti  jopa miljoonat kuolonuhrit em. aikahaarukan sisällä eivät luonnollisestikaan saa mainintaa puupääjulkaisun palstoilla. Niistä miljardiluokkien vahingoista joita vasemmistomellakointi on aiheuttanut sitten vuoden 1990 ei myöskään ole mainintaa… Mutta eihän niitä tarvitsekaan mainita, sillä kaikki vasemmistolaisten murhaamat ihmiset ovat saaneet ansioittensa mukaan ja ne hulinoinnit ja mellakoinnitkin ovat olleet vain hyvien ihmisten närkästystä osoittavia mielenilmaisuja joihin syypäänä ovat läntisen maailman röyhkeys ja kapitalistien ahenus ja kansainvälinen juutalainen salaliitto ja tietenkin “jenkit”. Joskin B. Hussein Obaman presidenttikausi on vienyt pohjaa tuolta “jenkkien syyttelyltä”  ja siten lisännyt vasemmistovajakkien hätää löytää pikaisesti uusia vihastuksen kohteita.

kukkispartioEntäs sitten tämä DL-fobia jota KU viljelee? DL-liikkeet ovat kaoottisesta ja häilyvästä johtojärjestelmästään ja värikkäistä riveistään johtuen helppoa riistaa vihan kohteita metsästävälle ja järjestöitymiseltään hyvin organisoiduille vasemmistofasistisille ryhmittymille. Öykkärit ja koulukiusaajathan ovat aina tykänneet käydän niiden kumppuun, jotka kykenevät huonoimmin puolustautumaan. Erityiseksi vihan kohteekseen KU on ottanut parhaillaan murrosvaiheessa olevan Finnish Defence Leaguen. Käytännössä FDL on poliittisesti epäkorrekteilta juuriltaan poliittisesti korrektiksi “varttunut” lakia kunnioittava sitoutumaton prosenttiliike. Ei siis mikään, kuten KU antaa ymmärtää; äärioikeistolainen viharyhmä. Erityisesti KU:ta nyppii se, että Sisäministeriö ei edes mainitse FDL:ää äärioikestoa koskevassa tutkielmassaan. KU ei ole tähän tyytyväinen, sillä vasemmistofasistinen kenttäoikeus on jo tuomionsa FDL:lle langettanut. Tuomio on langetettu mm. siitä, että multietniset ja avoimesti seksuaalvähemmistöjäkin riveihinsä huolivat DL-liikkeet vastsutavat KU:n mukaan islamisaation ohella monikulttuurisuutta. Tällaisella potaskalla KU syylistyy suoraan valehteluun ja FDL:n tukiyhdistys voisi laatia tästä kantelun Julkisen Sanan Neuvostolle.

Avoimesti islamofasismia kannattava ja voimakkaasti antisemitistinen rasistimedia KU ei kuitenkaan onnistu juutalaisfobisessa hurmoksessaan ruotimaan FDL:ää  israelilaismielisyydestään. Miksi? Lehden (tyhjän-) toimittajalle taisi tulla sellainen kiire Steissin Lehdistöklubille vetämään lärvit, että näinkin olennainen asia jäi otsikon vierestä kirjoitetusta agitaatiopropagandistisesta jutusta mainitsematta.

Mutta mikä on viimekädessä tämän kaiken potaskan ja KU:takin liikuttavan sairaan maailmankuvan liikkeellä pitävä voima? No demokratiafobiapa tietenkin 🙂

A presto,
James Gonzo
20. helmikuuta, Herran vuonna 2013 – Cammarata, Sisilia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s