Äärivasemmistot ja heidän henkilörekisteririkkomuksensa

daniilmiantaa01Poliisi on julkaissut tänään 18.2.2013 Jyväskylän kaupunginkirjastossa tammikussa 2013 tapahtunutta äärivasemmistolaisten käsirysyä koskevan tutkintansa 8. tiedoteen. Tiedotteesta tekee erityisesti huolta herättävän se, että siinä todetaan poliittisten toimintavapauksien loukkaamisen yrityksestä epäillyn äärivasemmistolaisen miehen keränneen, tallentaneen ja ryhmittäneen tietokoneelleen lukuisien henkilöiden valokuvia ja henkilötietoja siten, että teko täyttää henkilörekisteririkoksen tunnusmerkistön.

On hienoa, että viranomaiset lopultakin tunnustavat tällaisen tietojen keräämisen olevan rikollista toimintaa. Valitettavaa kuitenkin, että poliisi tajuaa tämän vasta nyt!!!

daninhaastatteluErityistä huolta herättää se, että esim. äärivasemmistoa edustava Helsingin kaupunginvaltuutettu ja Vasemmistoliiton nouseva poliittinen pop-tähti Dan Koivulaakso on jo heinäkuussa 2012 sosialisti.0rg -huuhaaportaalille antamassaan haastattelussa kertonut ylläpitävänsä, keränneensä, tallentaneensa ja ryhmittäneensä tietokoneelleen henkilötietoja ihmisistä, joita hän pitää (kansallis-) sosialisteina eli “natseina”. Viranomaisemme eivät ole kuitenkaan osoittaneet minkäänlaista huolta tästä kiistattoman tasavertaiset rikosmääritelmät täyttävästä rikkomuksesta!!! Kyseessä on mitä ilmeisimmin viranomaisten tekemä inhimillinen erehdys, sillä Suomalainen laki on Suomessa sama niin kansainvälisille sosialisteille kuin kansallisille sosialisteillekin. Eikös joo?

Toivon, että suomalaiset viranomaiset havahtuisivat käsittelemään kaikkia poliittisia ääriliikkeitä tasavertaisesti… unohtamatta myöskään perehtyä “viikon patriootti” sivustoon, jossa Vasemmistoliittoa lähellä olevat tahot harjoittavat virutaalia kenttäoikeuslaitosta julkaisemalla intiimejä yhteystietoja ihmisistä joista he eivät pidä.

A presto,
James Gonzo
18. helmikuuta, Herran vuonna 2013 – Cammarata, Sisilia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s