“Äärivasemmisto Suomessa” rulettaa!!!

taneli ja sormus

En ole kuluneina päivinä päässyt seuraamaan oikeistonuorien nerokasta valtakunnaliset mediat väkivaltastuntillaan instrumentalisoivaa mediakampanjaa livenä. Tämä siksi, koska olen perheineni lähtenyt talvea pakoon tänne hieman etelämmäs; tänne missä lämmin aurinko paistaa, suloisen suolainen vieno Välimereltä puhaltava tuulenhenkäys suutelee kasvojani eikä viiniä tarvitse ostaa EU-lainsäädäntöä loukkaavasta valtion kryptofasistisesta alkoholimonopolikaupasta, jonka viinivalikoima on laadittu ilman syvempää osaamista ja päämäräisenä tarkoituksenaan tydyttää päihdehakuisten juoppojen ja ignoranttien wannabe-viinisnobien tarpeet… Onneksi verorahoilla vegetoiva stalinistiseen kansansivistysosaamiseen pohjautuva mediasuojatyöpaikkalaitos on kuluttanut typerykisen maksamia lupamaksurahoja johonkin hyödylliseenkin ja rakentanut sellaisen palvelun kuin YLE-areena.

Hekotin itseni henkihieveriin kun katsoin keskustelutilaisuutta jossa useampi ammattikauhistelija päivitteli kilvan Jyväshyvän veikeää mediastunttia, jossa sekä kansainvälistä että kansallista sosialismia edustavat ääritahot ottivat käsirysyin mittaa toisistaan. FDL:n odotettiin myös saapuvan paikalle, mitä ilmeisimmin juuri siksi paikalle oltiin hommattu kansainvälisten sosialistien toimesta aseenkantoluvaton, aseistettu ja vailla järjestyksenvalvontakorttia järjestystä valvova gorilla. Legendan mukaan FDL:n kiljunatsit eivät päässeet paikallista irkkupubia pidemmälle ja katsoivat järkevämmäksi jäädä nostamaan nyrkin sijaan olutkolpakoita… Otettiinpa lähetyksen aikana jopa yhteyttä johonkin minkälie stalinistisen kansanpedagogialaitoksen akateemikkoonkin, joka ääni väristen kertoi, että Taneli Koivuhalko & co:n julkaisema kirja Äärivasemmisto Suomessa on “karua luettavaa”.

Karua luettavasta tekee se, että luomus antaa selkeän ja vivahderikkaan kuvan ja käsityksen siitä, minkälaista on tämänpäiväinen äärivasemmisto Suomessa oikeistonuorison subjektiivisesta sammakkoperspektiivistä tutkailtuna. Varsinaisesti karua luettavaa siitä tekee se, että jopa yliopistoihmiset (joilta tulisi olettaa selkeää ja akateemisesti objektiivista lähestymistapaa asiaan kuin asiaan) ovat ilman sen kummempaa kritiikkiä hyväksymässä oikeistoradikaalien teiniangstisen fiktion ultimaattisena akateemisena totuutena. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun suomalainen yliopistoväki jää housut nilkoissa kiinni täydellisestä akateemisesta inkompetenssista.

Ajatelkaapa sellaista fiktiivistä tilannetta, että äärivasemmistonuorista koostuva kyseenalaisen akateemisen taustan omaava väkivaltaihanoinnista, vandalismista, mellakoinnista ja julkisesta valehtelemisesta tunnettu konkkaronkka öykkäreitä kiteyttäisi teiniangstinsa äärioikeistoa kuvaavaksi puberteettiseksi fiktioksi ja julkaisisivat sen ultimaattisena totuutena. Sitten koko maan johtavimmat mediat yhdessä merkittävimpien yliopistojemme arvostetuimpien yhteikuntatieteilijöiden siivittämänä yhtyisivät ilman minkäänlaista objektiivisuutta saati hyviä lehtimiestapoja kunnioittaen huohottamaan kirjan sisältöä kritiikittömäksi ja karuksi tutkielmaksi Suomen äärioikeston todellisesta tilasta… Ja kaikki jotka kyseenalaistaisivat kirjaa tehtäessä käytettyjä “akateemisia” menetelmiä, mukaanlukien vaikka Supo:n johtoportaan porukka joka ilmiötä virkamiesperspektiivistä tutkineena ja siihen perehtyneenä ilmottaisi kirjan sisällön ristiriitaiseksi ja edustavan vain yhtä hyvin subjektiivista näkökantaa, julistettaisiin natseiksi ja heille alettaisiin sytyttää noitarovioita… eihän sellainen olisi mahdollista. Eihän?

à bientôt peut-être,
James Gonzo
10. helmikuuta, Herran vuonna 2013 – Cannes, Côte d’Azur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s