Terveisiä rakkaalta veteraaniveljeltä

triplahebronSuvaitsevaisto huohottaa ja vikisee kuin hinkuyskäinen ADHD:sta kärsivä hyperaktiivinen koleerikko. Tämä tulee erityisesti esiin heidän analysoidessaan sitä, että miksi allekirjoittanut ja 777 jätimme FDL:n. Päätöksemme oli pitkällisen harkinnan tulosta ja meidän kumpaisenkin tapauksessa se syntyi yksinomaan henkilökohtaisista syistä ja tarpeesta edistää anti-jihadismia omilla tahoillamme. Olemme kumpainenkin palanneet kotikonnuillemme ja minä jatkan taistelua käyttäen edelleen aseenani näppistä, kun taas kallis ystäväni 777 on vaihtanut sanansäilänsä itselleen jo entuudestaan vanhaan ja rakkaaseen Uziin.

Erityisesti vasemmistopopulisteja pännii se, että emme lähteneet FDL:stä ovet paukkuen, vaan sulassa sovussa, niin kuin herrasmiesten tuleekin tehdä. Minun perusteluni lähtööni voit lukea täältä, mutta 777 ei ole vielä valottanut päätöksensä taustoja ja tulevia suunnitelmiaan julkisesti. Täänään sain häneltä postia ja “Tripla” pyysi minua ystävällisesti julkaisemaan omalla sivullani:

Tervehdys James ja FDL!

Triplan kotiTerveisiä täältä lähi-idän leveysasteilta, olen jo tässä vaiheessa ehtinyt purkaa muuttokuorman ja asettua taloksi tänne isieni maille. Nykyinen kotini on isoäitini kodin ja omien lapsuuden maisemien viereisessä korttelissa. Muistan korttelin upouutena ja hienona alueena, nyt on jo ajanhammas päässyt nakertamaan seutua. Yhtä kaikki tunnen olevani kotona.  Ensiviikolla alkaa tositoimet eli  pestini uuden työnantajan palveluksessa seuraavaksi 16 kuukaudeksi, kenties jopa pidemmäksi aikaa, kuka tietää. Oli ikävää jättää adminin toimenkuvani juuri FDL:n merkittävässä vaiheessa kun liike ponnistaa toden teolla suuren yleisön tietoisuuteen ja saa tukiyhdistyksenkin toimintaan.

No oli miten oli, täällä pääsen jatkamaan antijihadistista toimintaa varsinaisen työni puolesta joka välillisesti on tukea Israelin ponnisteluja islamistien, tässä tapauksessa ensisijaisesti palestiinalaisiksi itseään kutsuvien jordanialaisten vastustamisessa ja terrorismin eliminoimisessa.

Olen mielissäni siitä, että saan jatkaa työtä ennalta tutun pomon alaisuudessa, meillä on yhteistä historiaa jo 90 luvulta Indonesian komennukselta sekä 80 luvun puolelta Irakissa tehdyn keikan ajoilta. Myös pari työkaveria on tuttuja jo vuosien takaa. Työyhteisö on edelleen kokoelma sekalaista sakkia on muslimeja, juutalaisia ja kristittyjä, aivan kuten FDL porukassakin.

Näin sapatin aattona täällä Avivissa alkaa pikkuhiljaa paikat ruuhkautua, tässä Marina aukiolla tutussa kahvilassa (uusi omistaja, sama hirveän makuinen instant kahvi) mieltäni lämmittää auringon lisäksi myös se, että antijihadismi on Suomessa hyvissä käsissä ja myötätuulessa. Onnea ja menestystä Jamekselle ja Finnish Defenceleaguelle toimissaan, terveisiä myös viemärin hysteerikoille ja fanaatikoille, muistakaa pitää pinna kireällä!!

777

Olen helpottunut siitä, että 777 on päässyt terveenä kotiin ja hänen ansiostaan Israel on entistä turvallisempi paikka elää. Pitänee tulevana kesänä pakata perheen kanssa matkalaukut ja matkata muistelemaan menneitä… Ja siinä samassa poiketa minulle niin rakkaille Galilean kukkuloille ostamaan lavallinen viiniä tutulta viinitarhurilta.

Flag-Pins-Israel-Italy

A presto,
James Gonzo
8. helmikuuta, Herran vuonna 2013 – Cammarata, Sisilia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s