Arrivederci FDL

gonzleoneYhteinen matkani FDL:n kanssa on saapunut tiensä päähän. Jätän taakseni kaksi upeaa vuotta ja poistun näyttämöltä salkussani iso pino mahtavia muistoja; ilon ja naurun täyteisiä hetkiä ja kauniita kokemuksia siitä, kuinka ryhmä kutsumukselleen omistautuneita hienoja ihmisä voivat yhteistuumin saavuttaa suuria asioita.

FDL on käynyt läpi mahtavan kasvun. Se on noussut pienestä facebookin rähinäryhmästä oikeaksi kansalaisliikkeeksi, joka koskettaa asioita ja herättää keskusteluja. Nykyään ei vierähdä viikkoakaan ilman, että FDL ei olisi medioissa. Olen erityisen ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana kantamassa korren jos toisenkin tähän kekoon.

Miksi sitten poistun liikkeestä juuri nyt, kun se alkaa lopultakin kivuta sen kunnian tornin huipulle jota olemme yhteisin ponnistuksin jo vuosia rakentaneet? Yksinkertaisesti siitä syystä, että haluan omistaa enemmän aikaa perheelleni, oopperalle, autoilleni ja viinille. Lisäksi haluan laajentaa yhteiskunnallista sarkasminsekaista tutkailuani huomattavasti anti-jihadismin palstaa laajemmalle kentälle.

FDL on nyt hyvissä käsissä! Sillä on pätevä ja voimakas admin-tiimi joka lujatahtoisesti jatkaa siitä mihin minä lopetan. Juuri siksi on tässä ja nyt oikea hetki heittää hyvästit ja jättää liike rakkaiden ystävien luovattavaksi.

Jos kuvittelette, että pääsette minusta näin helpolla, niin erehdytte pahan kerran. Tulen jatkamaan anti-jihadismin rajojen yli käyvää yhteiskunnallista tutkiskelua ja sarkastista suunsoittoa omalla sivullani. Sanomattakin selvää on, että yhteyteni FDL:n johtoon pysyvät lämpiminä ja läheisinä ja olen edelleen liikkeen käytettävissä neuvoa-antavana tahona. Aktiivi asemani FDL:n adminina ja jäsenyyteni liikkeessä on kuitenkin päättynyt ja palaan täten takaisin sitoutumattomuuden satamaani.

Toivotan kaikille FDL:n jäsenille onnea ja menestystä ja uudelle admin-tiimille voimaa ja lujaa tahtoa. Erityisen iso ja lämmin halaus poskisuudelmineen Mimosalle kiitokseksi hulvattoman hauskoista yhteisistä tähtihetkistä joita FDL:n tämänastisella taipaleella olemme jakaneet. Lapsilleni tulet aina olemaan se hassu tatuoitu täti. Porta della mia casa è sempre aperta per voi.

A presto,
James Gonzo
6. helmikuuta, Herran vuonna 2013 – Cammarata, Sisilia

Advertisements

6 comments

  1. Mahtaa olla viemärin kommaripelleillä ja muilla suvaitsevaisilla vitutuskäyrä ihan stratosfäärissä kun Gonzo poistuu näyttämöltä arvolleen sopivalla tyylillä eikä “nasset tappele” saati FDL kaadu sisäisiin valtakonflikteihin. Venenrpavet ja Niemelät ja muut hyvien ihmisten perikuvat väntää varmaan pärstää enemmän mutrulle kuin meikäläinen käytyään ekaa kertaa paskalla syätyä nagamorichichilii (pitäs löytyy toi youtubesta muuten, siis se syönti, ei se paskalla käynti)

    HYVÄ GONZO!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s