Onko kansanedustaja Juho Eerola oikeassa?

anonyymi anarkistiVoiko olla sattumaa, että väkivalta ja viharikokset seuraavat uuden vasemmistonuorison poliittiseksi pop-tähdeksi kohonnutta Dan Koivulaaksoa kuin hai laivaa?  Media on viimeaikoina välittänyt sellaista kuvaa, että missä ikinä Dan liikkuukin siellä kaasusumuttimet suhisevat, pullot lentävät ja puukot heiluvat. Merkillistä tässä on myös se, että väkivallan tekijät, jotka media aina leimaa “äärioikeistoksi” tuntuvat katoavan kuin tina tuhkaan ja käteen jää vain Danin palopuhe siitä, kuinka “äärioikeiston” vaara on kasvava uhka maassamme… Ja vaikka poliisitutkintaa ei olisikaan saatettu päätökseen ja kaikki kuvataltioinnit ja paikalla olleet todistajat vahvistavat, että väkivaltaan osallisten osapuolien joukossa on aina ollut Danin “kavereita”, tietää mediamme kompata ja varmistaa, että väkivaltaisuuksiin on syylistynyt vain ja yksistään Danin logiikalla määritelty “äärioikeisto”.

Mutta miksi Dan Koivulaaksosta on tullut varsinkin YLE:n mediasuojatyöpaikkatoimittajien lempilapsi? No tietenkin siksi, koska marxistiseksi vasemmistofasistiksi tunnustautuva Dan muistuttaa YLE:n post-taistolaisessa krapulassa rypeviä ex-stalinistisia geriatrikkoja heidän kultaisesta nuoruudestaan. Dan on heille haivahdus niitä aikoja kun Moskovasta käsin manipuloitu suomalainen lehdistö oli olevinaan se neljäs vallan mahti jonka alkoholihuuruinen totuudentorvi törähteli Hotelli Tornin kupeessa sijaitsevasta porttikongista. Siitä Lilla Teaternin vierestä sisään ja salaperäinen ovi heti oikealta auki ja portaat alas… Sieltä löytyi tuolloisen Suomen julkisen sanan istuntosali; savuinen ja piskuinen Lehdistöklubi jonne vakosamettiseen pikkutakkiin pukeutunut risupartaradikaali toimittaja pääsi sisälle pienessä huppelissakin ja sai tietenkin halvempaa viinaa kuin tavallinen duunari tavallisessa kaljakapakassa… Ah, ne olivat aikoja ne!

Ja minkälainen poika Danny-boy oikeasti on? Mitä hän on tehnyt saavuttaaksen näinkin arvostetun aseman, että verorahoillamme vegetoivan YLE:n kaltainen toteemi konsultoi häntä toistuvasti “äärioikeiston syvänä tuntijana”? Vilkaistaanpa Danin tähänastisia poliittisia saavutuksia:

  • Dan tunnetaan mm. vasemmistofasistisen audistin ja huhupuheisiin viitaten jalkapallohuligaaninakin kunnostautuneen Paavo Arhinmäen kisällinä, jonka tehtävänä on hoitaa sellainen äärivasemmiston agitointitoiminta joka ei ole Paavon kaltaisen ministerin arvolle suotuisaa.
  • Dan on ollut mukana lanseeramassa keskieurooppalaisen äärivasemmiston “Mayday” -rähinätapahtumaa Helsingissä, jossa vasemmistofasistit ovat syylistyneet virkavaltaa vastaan kohdistuneisiin väkivaltaisuuksiin. Danin mukaan “poliisi aloitti” rähinöinnin. Poliisi pisti tuolloin 27 Danin kaveria putkaan rauhoittumaan, jossa he saivat miettiä kolttosiaan yön yli.
  • Ultimate Fighting -taistelulajia fanittavan Danin voi googlen kuvahakuun ja omaan blogikirjoitteluunsa vedoten tulkita ihanoivan ja harrastavan väkivaltaa.
  • Toukokuussa 2010 Dan oli mukana S-markettiin kohdistetussa “rikkurileipää” -tihutyöiskussa. Lopputuloksena mittavat määrät elintarvikkeita jouduttiin tuhoamaan ja niistä koitui hävikkiä kauppiaalle.
  • Seksuaalivähemmistöpopulsimiakin harrastava Dan on yhdistetty erinäisiin homovastaisiin kaasuiskuihin, mm. Helsinki Pridessa 2010 ja sittemin Oulussa 2012.
  • Maaliskussa 2012 Dan osallistui Tanskan Århusissa järjestettyä rauhanomaista islamkriittistä mielenosoitusta vastaan suunnattuun mellakkaan. Dan valehtelee kameran edessä YLEn toimittaja Juha Granathille, että paikalla tapahtuneet väkivaltaisuudet ovat “äärioikeston” tekeleitä. Paikalla ei ollut äärioikestoa ja natseilta pääsy evätty. Paikallinen poliisi pidätti yli 80 väkivaltaista vasemmistohuligaania Danin leiristä. Yhtä ainoaa islamkriitikkoa ei pidätetty ja poliisi joutui suojelemaan heidän henkeään Danin ystävien heitellessä tiiliskiviä busseihin joissa mielenosoittajat jouduttiin turvallisuus syistä poliisisaattueen saattelemana poistamaan paikalta. Myös FDL:n edustaja joutui kyseisessä tapahtumassa useamman väkivaltaisen hyökkyksen kohteeksi.
  • Tampere Pride 2012 tapahtumassa Dan oli väkivaltaisen vasemmistoanarkistijengin matkassa joka hyökkäsi FDL:n edustajien kimppuun. Dan kantoi tapahtumassa mm. väkivaltaisuuksista tunnetun Antifan panderollia. FDL oli saapunut paikalle järjestäjän kutsumana ja puhumaan homoseksuaalien ihmisarvokysymyksistä islamilaisissa maissa. Dan ja hänen vasemmistofasistinen vajakkijenginsä ottivat vallan omiin käsiinsä ja monopolisoivat seksuaalivähemmistöpopulismin väkivaltahumalaisten vasemmistonuorten yksinoikeudeksi.
  • Nyttemin Danin ja hänen “salonkivasemmistonuorina” tunnettujen ystäviensä kanssa julkaisema vasemmistopopulistinen kirja Äärioikeisto Suomessa on saanut kyseenalaista mainetta ja on kytketty väkivaltatekoihin jotka Dan on instrumentalisoinut verbaalin ripulinsa markkinointiin.
  • Kun kirjaa markkinoitiin Jyväskylän kirjastossa, tapahtui siellä mystinen puukotustapaus josta poliisi ei ole vieläkään (tätä kirjoittaessa) ilmoittanut tarkempaa tutkimustulosta eikä nimennyt tekijöitä eikä motiivia. YLE on jo tuominnut koko tapahtuneen “äärioikeiston” aikaansaannokseksi. YLE siis noteeraa Danin sanan poliisin lausuntoja korkeammalle!!!

Julkisessa sanassa myös lukuisat poliitikot ovat arvostelleet Danin ja tämän kavereiden häröilyä. Mm. pölhöpopulismista ja täydellisestä inkompetenssistaan tunnettu Alexander Stubb ennätti jo twittailla, että mitä eroa on Danin edustamalla äärivasemmistolla ja näiden vastustamalla äärioikestolla? Tämä lienee Alexin poliittisen uran ensimmäinen älykäs lausunto.

Kansanedustaja Juho Eerola ennätti ensimmäisenä arvostelamaan tilannetta sellaisella realismilla, kuin se on olosuhteet huomioon ottaen saattanut tapahtua. Eerola mietti, että mahtoiko kyseessä olla vain Danin ja hänen kavereittensa häikäilemätön markkinointitemppu. Tämä lausunto sai jopa ex-jalkapallohuligaanin ja nykyisen ministeritason audistin; Paavo Arhinmäen haukkomaan henkeä Audinsa takapenkillä. Paavoa ei häirinnyt yhtään ne kerrat, kun äärivasemmisto on jäänyt housut kintuissa kiinni demokraattisten ja perustuslaillisten arvojen häpeämättömästä loukkaamisesta.

Olipa tilanne mikä tahansa, mitään vaihtoehtoa ei saa sulkea pois niin kauan kun parhaillaan käynnissä oleva poliisitutkinta on vielä kesken!

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s