Onko äärioikeistolla monopoliasema väkivaltaan?

RäsäskäSuomen itsevanhurskain kaksinaismoralisti; pseudo-kristitty sisäsministerimme Päivi Räsänen, jeesustelee sisäministeriön tiedotteessa tuomitsevansa kaiken kokoontumis- ja sananvapautta loukkaavan väkivallan. Päivi on siinä mielessä FDL:n kanssa samalla linjalla, että kaikki väkivalta tulee tuomita! Valitettavasti Päivin harjoittama kokoontumis- ja sananvapautta loukkaavan väkivallan tuomitseminen on kovasti subjektiivista ja populismin tuulien huopaamaa.

Kun kesällä 2012 seksuaalivähemmistöpopulistiset vasemmistofasistit monopolisoivat Tamperella järjestetyn seksuaalivähemmistöjen asiaa ajavan Pride-kulkueen itselleen ja hyökkäsivät väkivaltaisesti FDL:n edustajien kimppuun, ei Päivi katsonut tätä väkivaltaiseksi kokoontumis- ja sananvapautta loukkaavaksi toiminnaksi, olkoonkin että asia johti poliisitutkintaan.

Tammikuussa 2012 oletetuista terroristikytköksistään yhteyksistään islamilaisiin vapaustaistelijoihin tunnettu Helsingin muslimit Ry kutsui islamilaisten vihapuheiden kansainvälisen supertähden; Khalid Yassinin saarnaamaan hirttoköyttä homoille, mestauspölkkyä islamista pois kääntyville, nyrkkiä naisille ja kuolemaa juutalaisille. FDL ja lukuisat muutkin kansalaisaktivistit pyysivät Päiviä eväämään Yassinilta pääsyn Suomeen. Tämä pyyntö oli hyvin perusteltu, sillä olihan huijarina ja kansankiihoittajana kunnostautuneelta Yassinilta evätty pääsy lukuisiin sivistyneisiin länsimaihin. Päivi ei kuitenkaan katsonut tarpeelliseksi rajoittaa väkivaltaan kiihoittavalta kansankiihoittajalta sananvapautta kiihoittaa. Anti-semiittinä, seksistinä ja homofobina tunnettu Yassin toivotettiin tervetulleeksi vihasaarnaamaan ja radikalisoimaan jo entuudestaan radikalisoituvia muslimejamme.

Päivin päätöksiin on varmasti vaikuttanut post-taistolaisessa krapulassa rypevät mediasuojatyöpaikkatoimittajamme, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että väkivaltaan kykenee vain nk. “äärioikeisto”. Tätä teesiä ollaan alleviivattu siteeraamalla vasemmistonuorisoa kiihottavaksi hittikirjaksi muodostunutta luomusta Äärioikeisto Suomessa. Kirjan tekijöinä on toiminut kolme puberteettisella retoriikalla ja käytännön tasolla olemattomalla akateemisella osaamisella varustettua kommunistinuorta, jotka ovat onnistuneet luomaan hyvää bisnestä näkemällä natseja ja äärioikeistoa ihan kaikkialla. Tärkeää on huomata, että kirjan tekijät itse omaavat kyseenalaisia kytköksiä väkivaltaisuuksista tunnettuun äärivasemmistoon. Kirjan perustarkoitus tuntuukin olevan monopolisoida väkivaltaisuus yksinomaan vainoharhaisen kansankomissaarin logiikalla määritellylle “äärioikestolle” ja kiihottaa niin lukijoitaan kuin kriitikkojaankin väkivaltaisuuksiin. Tätä olemme saaneet todistaa mm. Århusissa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä.

Onnittelemme kirjan tekijöistä erityisesti Dan Koivulaaksoa tämä likimain nerokkaasta mediastragiasta instrumentalisoida väkivalta vainoharhaisen potaskansa markkinoin välineeksi. Jos Dan ei olisi toistuvasti väkivallan kohteena, agitaattorina tai muuten vain keskipisteessä, olisi tämäkin tyystiin turhanpäiväisen tutkimuksen kuoriin pakattu teinifiktio jäänyt noteeramatta ja päätynyt suoraan sinne minne se kuuluukin; paperinkeräykseen.

Kirja on kuitenkin palvellut tehtävänsä. Nyt jopa sisäministerimme on vakuuttunut siitä, että väkivaltaisuuksiin kykenee vain äärioikeiston aivoamputoidut kusipäät. Koivulaakson, Anderssonin ja Brunilan kaltaisten diletanttisten vasemmistoagitaattoreiden kiihoittamat äärivasemmistonuoret voivat siis pyhittää mellakointinsa ja heidän väkivaltatekonsa tullaan edelleen pitämään mediapimennossa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s